Αυγουστίνος Καντιώτης



Archive for the ‘Κωνσταντ. Βαθιώτης’ Category

Κωνσταντινος Βαθιωτης: 1) Ο ψευτοβανδαλισμος των αντιχριστων πινακων της Αντεθνικης Τερατοθηκης 2) Νικος Παπαδοπουλος: Αν προσεβαλαν εμενα δε θα αντιδρουσα… αλλα όχι την πίστη μου.. 3) Κωνσταντινος Βαθιωτης: Νικησε ο Χριστιανισμος. Δεν ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 17th, 2025 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, Κωνσταντ. Βαθιώτης

——

——-

https://youtu.be/Ht8cyvJXsyg?si=k2X4qDiHZsXchlmu

3. Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Νίκησε ο Χριστιανισμός. Δεν είμαστε καρπαζοεισπράκτορες.

https://youtu.be/M0POVGighdk?t=1

Read more »

ΕΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ; (Βιντεο -Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Ν. Καντιωτης) 2. Ἡ βλασφημια ως «αντεστραμμενη προσευχη» προς τον διαβολο – (Βαθιωτης vs Στεφανιδης, ΕΡΤ1, Συνδεσεις, 12/3/2025)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 14th, 2025 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Κωνσταντ. Βαθιώτης

ΕΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ:
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ;

Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπῶν & Εορδαιας π. Αὐγουστῖνος Ν. Καντιώτης

Αμύνταιο 21.5.1982

—–

——-

Ἡ βλασφημια ως «αντεστραμμενη προσευχη»
(προς τον διαβολο)

Ποιες σκοτεινές δυνάμεις μπορεί να υποκρύπτονται στην «Σαγήνη του Αλλόκοτου
Βαθιώτης vs Στεφανίδης, ΕΡΤ1, Συνδέσεις, 12/3/2025: Βλασφημία = Αντεστραμμένη

—-

Ο κ. Μάνος Στεφανίδης, κριτικός Τέχνης, Ομότ. Καθηγητής Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, σε συνομιλία που είχε μαζί μου στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ1 (12/3/2025), με αντικείμενο τον (δήθεν) βανδαλισμό πινάκων (ψευτο)τέχνης από τον βουλευτή του κόμματος ΝΙΚΗ εντός του χώρου της Εθνικής Πινακοθήκης, εφήρμοσε την θεωρία του Θαυμαστού (= Σιχαμερού) Ανάποδου Κόσμου, προκειμένου να πείσει το τηλεοπτικό κοινό –άκουσον, άκουσον– περί του ότι η βλασφημία είναι ανεστραμμένη προσευχή! Read more »

11ο Μαθημα Εφαρμοσμενης Προπαγανδας με τον Κ. Βαθιωτη | «Απο τον Ε.Κ.Α.Μ. στον Προσωπικο Αριθμο»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 28th, 2025 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

11ο Μαθημα Εφαρμοσμενης Προπαγανδας με τον Κ. Βαθιωτη | «Απο τον Ε.Κ.Α.Μ. στον Προσωπικο Αριθμο»
——–

———

Προαναγγελια του 7ου διαδικτυακου μαθηματος εφαρμοσμενης προπαγανδας (Δευτερα. 30.12.2024 ὥρα 23 μ.μ).

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 30th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

Προαναγγελια του 7ου διαδικτυακου μαθηματος εφαρμοσμενης προπαγανδας

Δευτερα. 30.12.2024 ὥρα 23 μ.μ.Κοnstantinos Vathiotiς & Δημήτριος Γεωργόπουλος Ζούτας

Από τις δηλητηριάστριες στους «γυναικοκτόνους»

Ατο αποψινό μάθημα της Δευτέρας με τίτλο “Από τις δηλητηριάστριες στους «γυναικοκτόνους»”, το οποίο θα διεξαχθεί (και θα διεξάγεται εφεξής) στις 23.00 μέσα από το κανάλι “Κωνσταντίνος Βαθιώτης“ και όχι από το κανάλι “Ellines tv“, θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν την μετάβαση από την γυναίκα-δράστη στην γυναίκα-θύμα….

Προαναγγελια του 5ου διαδικτυακου μαθηματος εφαρμοσμενης προπαγανδας Σημερα Δευτερα 23.12.2024 & ωρα 11 μ.μ. Με θεμα: «ΜΑΓΙΚΑ & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ». 2) 5ο Μαθημα Εφαρμοσμενης Προπαγανδας με τον Κ. Βαθιωτη | «Η κατασκευη μαυρων προβατων» | 16/12/2024

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 23rd, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

Προαναγγελια του 5ου διαδικτυακου
μαθηματος εφαρμοσμενης προπαγανδας

Σήμερα Δευτέρα 23.12.2024 & ὥρα 11 μ.μ.

Με θεμα: «ΜΑΓΙΚΑ & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»

εδῶ: https://www.youtube.com/live/SJny4ky2wyc?si=ABevcL3Ko1b9A9hi

4219881-300x40

5ο Μαθημα Εφαρμοσμενης Προπαγανδας με τον Κ. Βαθιωτη

1. «Η κατασκευή μαύρων προβάτων» | 16/12/2024
——

——

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗΣ / 5
1. Μελέτη για το «μαύρο πρόβατο»
– Από ποια κείμενα θα πρέπει να ξεκινήσει η μελέτη για το «μαύρο πρόβατο»;
Η απάντηση στο λεπτό 17:52.

2. «Προβατόσχημοι λύκοι»
– Με ποιο χωρίο του ευαγγελίου μπορεί να συσχετισθεί ο όρος «προβατόσχημοι λύκοι»;
Η απάντηση στο λεπτό 19:23.

3. Σημαδιακό γεγονός για τα έσχατα των εσχάτων
– Ποιο είναι το σημαδιακό εκείνο γεγονός που, μόλις το δούμε να συμβαίνει, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στα έσχατα των εσχάτων;
Η απάντηση στο λεπτό 21:33. Read more »

Προσωπικος Αριθμος: Το ελευθεροκτονο εργαλειο του αναποδου κοσμου, Μυτιληνη 7/9/2024 (Ομιλια του Κωστ. Βαθιωτη)

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 27th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

Ομιλια του Κωστ. Βαθιωτη, στην Μυτιλήνη 7/9/2024

——

——

Σκοπός της αναρτώμενης ομιλίας είναι να ανακτήσουν οι Νεοέλληνες την χαμένη μνήμη τους ή, για όσους λόγω ηλικίας δεν την διαθέτουν, να την αποκτήσουν, ούτως ώστε να κατανοήσουν πλήρως το μέγεθος της κοροϊδίας και της ανθελληνικής συνομωσίας που εξυφαίνεται σε βάρος μας από τους εμπαίκτες δικτατορίσκους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι οποίοι, μιμούμενοι τον εκπεσόντα Εωσφόρο και το τάγμα που τον ακολούθησε, προσπαθούν να αναποδογυρίσουν την πραγματικότητα, μετατρέποντας το οργουελικό μαύρο του Προσωπικού Αριθμού στο παραπλανητικά λευκό του σατανικού τριπτύχου «Γρήγορα – Εύκολα – Σίγουρα». Read more »

ΟΙ meta_ΠΑΡΑ_ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ 2) Ο εξοβελισμος της Αληθειας στον αναποδο-αντιχριστο κοσμο. Τιμωντας την μνημη του Αγιου Ιωαννη του Χρυσοστομου.

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 18th, 2024 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, Κωνσταντ. Βαθιώτης

——

——

2) Ο εξοβελισμος της Αληθειας στον αναποδο-αντιχριστο κοσμο. Τιμωντας την μνημη του Αγιου Ιωαννη του Χρυσοστομου.

Read more »

Οι αναποδοι επανασυμβολισμοι του Τιμιου Σταυρου. 2) Το προπαγανδιστικο σοου του Ναπολεοντος-Μητσοτακη στην 88η ΔΕΘ

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 24th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

https://youtu.be/Qp3yya-opmM?si=rbzw5tt-UYRoiP4R

fb76bf1Οι αναποδοι επανασυμβολισμοι

του Τιμιου Σταυρου

Το επάρατο όργανο της αρχαιότητας που έγινε σωτήριο σύμβολο αλλά στις μέρες μας κατήντησε περιττό και ανεπιθύμητο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Σε ένα πόνημα 70 σελίδων του εμβληματικού εκπαιδευτικού, θεολόγου και συγγραφέως Χρήστου Μ. Ενισλείδου (1895-1985), με τίτλο «Ο Σταυρός εις την Ιστορίαν, την Πίστιν, την Λατρείαν» (έκδ. «Ενορίας», Αθήναι 1953· οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν αντληθεί από το συγκεκριμένο βιβλίο), περιέχονται σκέψεις που μας συνδέουν με την περίφημη θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, η οποία επαληθεύεται ολοένα και συχνότερα στις μέρες μας… (Πατῆστε τον ἐπανω τίτλο για την συνέχεια) 

fb76bf1

Το προπαγανδιστικο σοου του Ναπολεοντος-Μητσοτακη στην 88η ΔΕΘ

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 35ο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!

O έμπλεος αλαζονείας και έπαρσης Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στην 88η ΔΕΘ με την εξής εγωπαθητική φράση:
«Βρίσκομαι και πάλι στη Θεσσαλονίκη και στη Διεθνή Έκθεση για 6η χρονιά ως πρωθυπουργός». Read more »

Ο κατα Καντιωτη ορθοδοξος εμβολιασμος 14 χρονια απο την εκδημια του φλογερου & προορατικου Μητροπολιτη Φλωρινης Αυγουστινου (Επιμελειται & σχολιαζει ο Κωνσταντινος Ι. Βαθιωτης

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 29th, 2024 | filed Filed under: ΒΙΟΓΡΑΦ. π. ΑΥΓΟΥΣΤ., Κωνσταντ. Βαθιώτης

Ο κατα Καντιωτη ορθοδοξος εμβολιασμος

14 χρόνια από την εκδημία του φλογερού και προορατικου Μητροπολιτη Φλωρινης

Επιμελείται και σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Σε ένα από τα σύντομα κηρύγμΕνα βλεμμα στο πανοραμμα της Αγίας Γραφηςατά του για την προς Ρωμαίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου¹, τον «καταστατικό χάρτη του χριστιανισμού» λόγω της βαθύτητας των αληθειών που περιέχει, ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Αυγουστίνος Καντιώτης, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 103 ετών στις 28 Αυγούστου 2010 (είχε χειροτονηθεί Επίσκοπος στις 24 Ιουνίου 1967 στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Ομονοίας – εκεί έμελλε, προφανώς όχι τυχαίως, να μεταφερθεί το 1981 η θαυματουργή κινούμενη εικόνα του Χριστού από το Ειρηνοδικείο Αθηνών²), μας καλούσε να προσέξουμε ότι ο Απόστολος Παύλος απευθυνόταν και στους «σοφούς» και στους «ανοήτους», δηλ. και στους Ιουδαίους και στους ειδωλολάτρες.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

Ειδικότερα, ο Καντιώτης εξηγούσε ότι το Ευαγγέλιο είναι αναγκαίο και για τους δύο:

«Για τους ιουδαίους μεν διότι, αν και θεωρούνταν λαός περιούσιος και είχαν λάβει τον γραπτό νόμο, τον Δεκάλογο, εν τούτοις δεν βρήκαν τη σωτηρία», «για δε τους ειδωλολάτρες, διότι, αν και είχαν και αυτοί τον άγραφο νόμο, τη φωνή της συνειδήσεως, και έβλεπαν σ’ όλη τη δημιουργία τη δύναμι και την πανσοφία του Δημιουργού, εν τούτοις βρίσκονταν στην απώλεια. Διότι όλοι ανεξαιρέτως, ιουδαίοι και ειδωλολάτρες, διατελούσαν κάτω από το κράτος της αμαρτίας, που είχε επικρατήσει παγκοσμίως. Η αμαρτία ως παράβασις του γραπτού και του αγράφου νόμου, έμοιαζε με θάλασσα, η οποία κάτω από τα άγρια κύματά της έχει σκεπάσει και πνίξει όλους, ιουδαίους και εθνικούς. Όλοι βυθισμένοι σ’ αυτήν, αδιάφορο σε τι βάθος βρισκόταν ο καθένας, μικρότερο ή μεγαλύτερο. Έτσι οι αμαρτωλοί όλων των αιώνων είχαν καταποντισθή στο βάθος του ωκεανού της αμαρτίας, και από μόνοι τους δεν μπορούσαν να σωθούν. Σαν ναυάγια είχαν ανάγκη από κάποιο σωτήρα και λυτρωτή, για να τους ελκύση και να τους βγάλη από τα βάθη της αβύσσου της αμαρτίας».

Εν συνεχεία, ο Καντιώτης απαριθμεί και τις υπόλοιπες ιδέες του Αποστόλου Παύλου που είναι καταγεγραμμένες στην επιστολή του: Read more »

Η αντιεπιστημονικη συνδεση των εμπρησμων με την υπερβολικη θερμοκρασια. 2) «Οι άνθρωποι θα μεινουν πτωχοι, γιατι δεν θαχουν αγαπη στα δενδρα». 3) Οταν (δεν θα) υπαρχουν τα δεντρα που προσκυνησαν την Παναγια

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 26th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

 

Η αντιεπιστημονικη συνδεση των εμπρησμων με την υπερβολικη θερμοκρασια

Τι έγραφε το 1977 ένας δασολόγος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» για την (από τότε!) έξαρση των εμπρησμών

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης
«Πέραν ωρισμένου βαθμού η ξηρασία είναι τοιαύτη, ώστε οιαδήποτε πλέον αύξησις της θερμοκρασίας ουδέν δύναται να προσθέση».
Φέτος έχουν στοχοποιήσει το πανέμορφο Λιτόχωρο¹ και το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος μας, τον Όλυμπο².
Γιατί άραγε;
Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου 2024, μεταξύ 04.00 και 05.00!»….. (πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το αρθρο)

50751374unled13

«Οι άνθρωποι θα μεινουν πτωχοι, γιατι δεν θαχουν αγαπη στα δενδρα»

Μία ακόμη επαληθευμένη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

AG.KOSMASΟ νεομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779), πλην της μεγίστης προσφοράς του στον ελληνισμό και στην ορθοδοξία κατά τα χρόνια της τουρκοκρατίας, είναι γνωστός και για τις 122 προφητείες του, οι οποίες ήσαν εγκατεσπαρμένες σε συναξάρια, βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά.

Ο χαρισματικός θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, καταγόμενος από το Απόκουρο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, αποθησαύρισε τις προφητείες του Αγίου. Είναι δημοσιευμένες στον Β΄ Τόμο του αφιερωματικού έργου «Κοσμάς ο Αιτωλός, Προφητείες και διδαχές» (Αθήναι 2011, σελ. 336 επ.), που επιμελήθηκε ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, ο «καλός αλλ’ αυστηρός και ευθαρσής κληρικός, […] δεινός ιεροκήρυκας και θαυμάσιος “στυλίστας” της γραφής», κατά τον χαρακτηρισμό του Σαράντου Καργάκου, ο οποίος προλόγισε το εν λόγω δίτομο έργο….
(πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το αρθρο)

50751374unled13

Οταν (δεν θα) υπαρχουν τα δεντρα που προσκυνησαν την Παναγια

Δεκαπενταυγουστιάτικες σκέψεις για τον Ανάποδο Κόσμο μας με αφορμή ένα χωρίο από το βιβλίο «Ο αιώνιος άνθρωπος» του G. K. Chesterton

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«Ο άνθρωπος είναι εκείνος που βλέπει έναν κόσμο οργανωμένο κατά έναν συγκεκριμένο τρόπο, έναν κόσμο που μοιάζει να υπακούει σε ορισμένους κανόνες, ή έστω σε ορισμένες επαναλήψεις. Ο άνθρωπος είναι αυτός που βλέπει γύρω του μιαν αρχιτεκτονική του φυτικού βασιλείου, η οποία δεν αναπτύσσεται τυχαία, ούτε στα τυφλά, αλλά μοιάζει να οργανώνεται από αόρατα χέρια ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο και αυστηρό σχέδιο ή πρότυπο.

Read more »

Ο τραγικος αιωνας μας (του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2. «Υπηρξε καποτε μια καποια Ελλαδα» (Γραμμενο απο τον Κωνσταντ. Ι. Βαθιωτη) 3) Κυκνειο άσμα… (Γραμμενο απο τον Ιατρο Ευγενιο Μπαϊραμιδη)

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 22nd, 2024 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, Κωνσταντ. Βαθιώτης

Ο τραγικος αιωνας μας

Πολυ μικρο απόσπασμα ὁμιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιώτου



——-

d454142812c7

«Υπηρξε καποτε μια καποια Ελλαδα»

Η προ 57 ετών διατυπωθείσα (και πλέον μη εκπληρωθείσα) ευχή του Λεωνίδα Φιλιππίδη να μην υπάρξουν «νεκροθάπται της Ελλάδος»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Σε μια ομιλία που είχε εκφωνήσει την 30ή Ιανουαρίου 1967 στην εν Αθήναις «Αδελφότητα Τηνίων» κατά τον εορτασμό της εν Τήνω Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Λεωνίδας Ι. Φιλιππίδης (1898-1973), καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδιαίτερος γραμματέας του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Σμύρνης, είχε αναπτύξει το θέμα «Προϋποθέσεις και αποτελέσματα του θαύματος»….

Πατηστε τον τίτλο του ἄρθρου & διαβαστε την συνεχεια

d454142812c7

ΚΥΝΕΙΟ ΑΣΜΑ

Read more »

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ – Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου. 2) Του Κωνσταντινου Ι. Βαθιωτη: α) «Πυρινη κολαση στον Βαρναβα», τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα! β) Παρισι 2024: Imagine… τα χειροτερα 3) Απο https://dimpenews.com: α) Δεν ήταν τιμη για την Ελλαδα ήταν Σατανοπροσκυνημα! β) Μουγκα στη στρουγκρα … στην Εκκλησια για την Σατανοπροσκυνηση Τελετη Ληξης …Αποποιείται το ρόλο της!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 13th, 2024 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, Κωνσταντ. Βαθιώτης

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ

Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιωτου

—–

«Πυρινη κολαση στον Βαρναβα», τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτη

Αυτή είναι η φράση που αναπαρήγαγαν οι δημοσογράφοι της πεντάρας, για να περιγράψουν στην γνωστή φοβογλώσσα τους μία ακόμη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ενδέχεται να αποδοθούν είτε σε ανθρώπινο παράγοντα, π.χ. σε κάποια ηλικιωμένη που έβραζε κόλλυβα στο προαύλιο του σπιτιού της (αυτό μας είπαν ότι συνέβη το 2007 όταν έγινε παρανάλωμα ο νομός Ηλείας – υπάρχει και σχετική αρεοπαγιτική απόφαση) ή σε κάποιον μεσήλικα που έκαιγε τα ξερά του χόρτα είτε στην «ανθρωπόμορφη» Φύση, που μέσω της κλιματικής αλλαγής υποτίθεται ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο πρωτίστως στην χώρα μας.

Όποιος θέλει να προσθέσει τρίτη εκδοχή, ας ανοίξει τις εφημερίδες του 20ού αιώνα και ας εστιάσει στις μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαιαν την Ελλάδα από το 1975 και μετά.

Κατά περίεργο τρόπο, εκτός από τον… «εθνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή, την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη και την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», θα διαπιστώσει ότι η μεταπολιτευτική Ελλάδα (στην οποία η δικτατορία συνεχίστηκε φορώντας τον μανδύα της δημοκρατίας), μαζί με αυτήν την τριπλέτα, απέκτησε δώρο και ένα σωρό εμπρηστές, τους οποίους συνήθιζαν εκ του ασφαλούς να επικηρύσσουν για πολλά εκατομμύρια δραχμές.

Αξίζει να διαβαστούν τα αποχαυνωτικά ρεπορτάζ ιδίως της δεκαετίας 1975-1985, για να αποκαλυφθεί η ασύλληπτη κοροϊδία των ανέκαθεν βρεφοποιημένων Ελλήνων που ταΐζονταν από τους πολιτικούς και τα μιντιακά γρανάζια τους με την σανοτροφή περί οικοπεδοφάγων, επίδοξων Τούρκων επανακατακτητών ή λοιπών αλλοδαπών αποσταθεροποιητών. Και πόσο περίεργο ότι κάθε χρόνο οι φωτιές ξεσπούσαν, από τότε, στα ίδια συνήθως μέρη· σε αυτά που ξεσπούν μέχρι και σήμερα!

Πώς γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο να καίγεται η Πάρνηθα, η Βαρυμπόμπη, η Εύβοια, αλλά σε κάποια άλλα μέρη με πυκνή βλάστηση να μην έχει ακόμη –φυσικά ευτυχώς!– ξεσπάσει ποτέ πυρκαγιάς;…..

Για; τη συνέχεια πατηστε τον τίτλο

Παρισι 2024: Imagine… τα χειροτερα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Πατηστε τον τίτλο

fb76bf1

Από ιστολόγιο: https://dimpenews.com/

 Δεν ήταν τιμη για την Ελλαδα ήταν Σατανοπροσκυνημα!

fb76bf1

Μουγκα στη στρουγκρα … στην Εκκλησια για την Σατανοπροσκυνηση Τελετη Ληξης …Αποποιειται το ρολο της!!!

 

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 2) ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Θέμα: Εἰκονικη δικαιοπραξια ψηφου. 3) Λαϊκιστικο μαστιγιο εξουσιας στην μαστιγα της ενδοοικογενειακης βιας

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 18th, 2024 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, Κωνσταντ. Βαθιώτης

https://www.youtube.com/watch?v=qB_FhJvK8-o

589345584235671765gogba

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-Εικονικη δικαιοπραξια Ψηφου

Του Λ.Α Πατηστε τον τιτλο

589345584235671765gogba

Λαϊκιστικο μαστιγιο εξουσιας στην μαστιγα της ενδοοικογενειακης βιας

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 30

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Ι. ΕΥΧΕΡΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ
ΙΙ. MME ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΑΝΙΚΟΙ
ΙΙΙ. ΔΥΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
IV. ΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»
V. ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
VI. ΤΡΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Read more »

Συντονισμοι & παραφωνιες ειδικων σε φοντο εμβολιαστικης προπαγανδας: Να γιατι δεν αξιζουν την εμπιστοσυνη μας 2) Το ξεπλυμα των εμβολιων απο την φιλοκυβερνητικη & νεοταξιτικη εφημεριδα «ΤΑ ΝΕΑ». 3) Το θαυμα της κινουμενης εικονας του Χριστου στο Ειρηνοδικειο Αθηνων την Μεγαλη Εβδομαδα του 1981 4) Απο το νεφος στην αφρικανικη σκονη μεσω κορωνοϊου

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 21st, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

Πατηστε τους τίτλους των ἄρθρων, για να διαβᾶστε τα νέα ἄρθρα του Κωνσταντίνου Ι. Βαθιωτη

Συντονισμοι & παραφωνιες ειδικων σε φοντο εμβολιαστικης προπαγανδας: Να γιατι δεν αξιζουν την εμπιστοσυνη μας

Συμπλήρωμα στο 25ο μάθημα εφαρμοσμένης προπαγάνδας

Σταχυολογεί και σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

d454142812c7

Το ξεπλυμα των εμβολιων απο την φιλοκυβερνητικη & νεοταξιτικη εφημεριδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Η φρενοβλαβοποιητική εμβολιο-προπαγάνδα παρά τις παρενέργειες συνεχίζεται ακάθεκτη!

20.5.2024

d454142812c7

 Το θαυμα της κινουμενης εικονας του Χριστου στο Ειρηνοδικειο Αθηνων την Μεγαλη Εβδομαδα του 1981

d454142812c7

Απο το νεφος στην αφρικανικη σκονη μεσω κορωνοϊου

Nέοι αρνητές και συνωμοσιολόγοι ή νέα τυραννία ειδικών που λέγονται μετεωρολόγοι;

19.5.2024

 

1) Εμβολιο κατα του κορωνοϊου: Σωζει ζωες ή σκοτωνει; 2) Νεα εμβολιαστικα αυτογκολ απο την κ. Αθηνα Λινου – Εισαγγελεις υπαρχουν; (Γραφει ο Κωνσταντινος Ι. Βαθιωτης, Καθηγητης Ποινικου Δικαιου – Δικηγορος Αθηνων)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 13th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

1) Εμβολιο κατα του κορωνοϊου: Σωζει ζωες ή σκοτωνει;

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 25ο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών

Πατῆστε τον τίτλο και διαβάστε το ἄρθρο

50751235unled52)  Νεα εμβολιαστικα αυτογκολ απο την κ. Αθηνα Λινου

Πατῆστε τον τίτλο και διαβάστε το ἄρθρο

Εισαγγελεις υπαρχουν;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών

2. καταχραστ.ιντΣε συνέντευξη που έδωσε η κ. Αθηνά Λινού μετά τον σάλο που ξέσπασε για τις παρενέργειες και την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca, εξετέθη για μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα.

Δεν της έφθανε το αυτογκολ που είχε βάλει στις 19 Ιανουαρίου 2023 στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, όταν είχε ομολογήσει ότι «δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους».

Τώρα, έκανε το λάθος να εκτεθεί στο τηλεοπτικό τεραίν του ATTICA TV, βάζοντας κι άλλα αυτογκόλ.

Είπε, λοιπόν, τα εξής:

«Το AstraZeneca ήταν το λανθασμένο εμβόλιο για τις γυναίκες κάτω των 30 ετών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, αν δεν είχαμε κανένα άλλο εμβόλιο, δεν έπρεπε να κάνουμε το AstraZeneca. Εκείνη την περίοδο για τις νεαρές γυναίκες υπήρχαν άλλα εμβόλια ασφαλέστερα».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Read more »