Αυγουστίνος Καντιώτης



«ΠΑΥΛΟΣ… » (Α´ Θεσ. 1,1) Σκετο. Ουτε ἁγιωτατος, ουτε παναγιωτατος (Μικρο αποσπ. ομιλιας του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου. 2) Ἔχουν καμια σχεση οι σημερινοι δεσποταδες μας με τον ἀποστολο Παυλο;

date Ιούλ 4th, 2024 | filed Filed under: VIDEO p. AYGOYST.

«ΠΑΥΛΟΣ… » (Α´ Θεσ. 1,1) Σκετο. Ουτε ἁγιωτατος, ουτε παναγιωτατος

Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστίνου
——–

———-

Ἔχουν καμία σχέση οι σημερινοί δεσποταδες μας με τον ἀπόστολο Παῦλο;

Δεν διαμαρτυρήθηκαν για τις σοδομητικες γιορτες, μάλλον, ἔκαναν πλάτες με την σιωπή τους, σε αυτούς που προωθοῦν τον σοδομητισμό. Γιόρτασαν λένε τα Παύλεια!!! Παύλεια, χωρίς τον Απόστολο Παῦλο!!!
Ὁ ἀπόστολος Παῦλος ἦταν στην φυλακή, κοντά στον χριστιανό Νεκτάριο, που διαμαρτυρήθηκε, για την παρέλαση των σοδομητῶν στην πόλη του. Στη φυλακη ὁ ἀπόστολος Παυλος & στα πανηγυρια οἱ δεσποταδες μας!!!

Δεν συμφωνει ὁ νεος ἐπισκοπος Φλωρίνης Ειρηναιος, που κηρύττει ἀπό ἄμβωνος, σιωπή & ὑπακουη! Σε ποιούς; Σε αυτούς που κατελαβαν δεσποτικούς θρόνους, με την βοήθεια τῶν μασόνων; Με τους ἀχειροτόνητος Ουκρανούς, που τους βάπτισε ὁ Βαρθολομαιος ορθόδοξη ἐκκλησία & συλλειτουργοῦν μαζί τους οι δικοί μας οι αθεόφοβοι; Με ἐκείνους που «ἔκαναν πατητήρι τό Ευαγγέλιο & τους Ἱερους Κανόνες τῆς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»;(Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστῖνος). Στους οικουμενιστας λυκοποιμένας της παγκοσμιοποίησις!

Ὄχι σεβασμιώτατε, στο Χριστό μόνο θα ὑπακοῦμε και στους καλους ποιμένας. Σε λάθος Μητρόπολη σας ἔστειλαν, ἀν νομίζετε ὅτι με τέτοια κηρύγματα θα αποκοιμίσετε τον πιστό λαό της Φλώρινας,

Αν θελετε ἀκουστε και την «Φωνή τοῦ Κυρίου» 

Τῆς Ἀποστολικῆς διακονίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, τις 31.5 2009

ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ

https://apostoliki-diakonia.gr/gr_main/fk/2009/22_2009.pdf

Προσεξτε, ὁ πιστός λαός τῆς Φλώρινας δεν μασάει χόρτα. Ξέρει ἀπό ὀρθόδοξα κηρύγματα και σας ζυγίζει

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.