Αυγουστίνος Καντιώτης



Με πολιτικους προδοτες, που παιρνουν ἐντολες ἀπο ξενα ανθελληνικα κεντρα ειναι θαυμα πως ὑπαρχουμε ακομα ως Ελληνικος λαος 1) Επιλεκτη ομαδα αμφιβιων καταδρομεων εσταλη στα ουκρανικα συνορα, την ωρα που οι Τουρκοι σουλατσαρουν στο Αιγαιο 2) Το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο ενοχληθηκε που όλη η Επιδαυρος φωναζε «Λευτερια στην Παλαιστινη»

Με πολιτικους προδοτες, που παιρνουν ἐντολες ἀπο ξενα ανθελληνικα κεντρα ειναι θαυμα πως ὑπαρχουμε ακομα ως Ελληνικος λαος

Οι φρουροι του Αιγαιου στη Βαλτικη Θαλασσα!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέσυρε από τα ελληνικά νησιά την ελίτ ομάδα αμφίβιων καταδρομέων και την έστειλε στα ουκρανικά σύνορα….!

Πατηστε τον τιτλο

d454142812c7

Το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο ενοχληθηκε που όλη η Επιδαυρος φωναζε «Λευτερια στην Παλαιστινη» (Video)

Πατηστε εδω https://www.documentonews.gr/article/to-kentriko-israilitiko-symvoylio-enoxlithike-poy-oli-i-epidayros-fonaze-leyteria-stin-palaistini-video/

Μπορεί η «Ορέστεια» του Αισχύλου δια χειρός Θεόδωρου Τερζόπουλου να ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τα βίντεο όμως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με θεατές και συντελεστές να φωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη, δεν λένε να σταματήσουν.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 13 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης κι αφού είχε πραγματοποιηθεί η υπόκλιση των ηθοποιών, μια τεράστια παλαιστινιακή σημαία άνοιξε στο κοίλο του αρχαίου θεάτρου ξεσηκώνοντας τους θεατές που άρχισαν να φωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος οι ηθοποιοί της «Ορέστειας» συνέχισαν να καταγγέλλουν το έγκλημα που συντελείται εδώ και μήνες στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας.

Κι ενώ τη συγκεκριμένη κίνηση την υποδέχθηκε θερμά η πλειονότητα του καλλιτεχνικού κόσμου -και όχι μόνο- το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο της Ελλάδος έσπευσε να επικρίνει την αυθόρμητη κίνηση των πολιτών βγάζοντας μια ανακοίνωση που κάνει λόγο για «επιλεκτική μνήμη που δεν συνάδει με το πνεύμα πολιτισμού του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου».

Ακριβώς, επειδή η μνήμη έπεται της ιστορίας και μαζί οφείλουν να συμπορεύονται με τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, για αυτό και οι αντιδράσεις του κόσμου μπροστά στο έγκλημα που συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια κατά του Παλαιστινιακού λαού.

Το θέατρο και η τέχνη εν γένει αποτελούν εξ ορισμού πολιτική πράξη. Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου είναι ένας χώρος παγκόσμιου πολιτισμού που από τα πρώτα του κιόλας χρόνια αποτελούσε βήμα πολιτικών και οικουμενικών μηνυμάτων.

Πώς λοιπόν να σιωπήσει μπροστά στο άδικο και τον παραλογισμό όταν πάνω από 36.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα στις  7 Οκτωβρίου 2023;

Πώς να φιμωθεί η αλήθεια όταν το 72% των νεκρών είναι γυναίκες και παιδιά;

Πώς να συγκαλυφθεί το έγκλημα όταν οι εικόνες από τους βομβαρδισμούς σχολείων και νοσοκομείων έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου μαρτυρώντας τη φρικιαστική αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη;

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδος

589345584235671765gogba

 Σιωνιστικο-Αντιπαλαιστινιακο παραληρημα απο συχνοτητα της ΕΡΤ! ”Την ΕΡΤ δεν την πληρώνει η πρεσβεια του Ισραηλ” αλλα όλοι εμεις!

Το documentonews αποκαλύπτει:

Το αντιπαλαιστινιακό παραλήρημα του πρώην διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos FM της ΕΡΤ, Ιωσήφ Βάγγερ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, είναι το trend της ημέρας. Μίσος, άγνοια, συνειδητή παραχάραξη, προκλητική εμπάθεια, ανιστόρητες ταυτίσεις, πρωτοφανής κακοποιητικός λόγος. Και όλα αυτά, νοικοκυρεμένα μέσα σε περίπου ενάμισι λεπτό….

Διαβαστε: https://dimpenews.com/2024/07/17/%ce%bf-%ce%b5%cf%81-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd/

Το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο ενοχληθηκε που όλη η Επιδαυρος φωναζε «Λευτερια στην Παλαιστινη» (Video) & ἔβγαλε ανακοινωση! Στο πλευρό των  Σιωνιστων & η ΕΡΤ. Το αντιπαλαιστινιακό παραλήρημα του πρώην διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos FM της ΕΡΤ, Ιωσήφ Βάγγερ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.