Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (βιντεο) Του Μητροπολιτου Φλωρινης π. Αυγουστινου Καντιωτου 2) Για την Αθηνα η Κυπρος κειται πιο μακρια απο ότι το 1974 (Του Γιωργου Αϋφαντη)

date Ιούλ 23rd, 2024 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΚΥΠΡΟΣ

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιώτου

—-

Απόσπασμα φλογερής ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου σε Κυπρίους εκδρομεῖς, στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως του

1. «Eίμαι Έλλην και τίποτε το Ελληνικό δεν με αφήνει αδιάφορο…
2. Η αγάπη του Ελληνικού λαού για την Κύπρο….
3. Υπεροχή του Ελληνικού στρατού έναντι των Τούρκων…..
4. Ενθουσιασμός των Ελλήνων στρατιωτών κατά την επιστράτευση του 1974…
5. Προδοσία και εγκατάλειψη της Κύπρου, από τους μασόνους πολιτικούς της Ελλάδος, με το πρόσχημα ότι· «Η Κύπρος είναι μακριά…»…
6. Οι μασόνοι κίνδυνος της Ελλάδος….
7. Ζήτω η Κύπρος! Ζήτω η Μακεδονία μας! Ζήτω η Ελλάς η αγαπητή μας Πατρίς!
8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ

Σχόλιο κατω απο το βίντεο:

@dimitrislps: Μακάρι όλα τα ελληνόπουλα να είχαμε έναν πατέρα σαν και σας.

589345584235671765gogba

Για την Αθηνα η Κυπρος κειται

πιο μακρια απο ότι το 1974

Πριν 50 ακριβώς χρόνια, ο Ελληνισμός έχασε έναν πόλεμο στην Κύπρο. Γι’ αυτό υπάρχει σήμερα κατοχή στο βόρειο τμήμα του νησιού. Είναι διαδεδομένη, ιδίως στους κύκλους των Ελλήνων στρατιωτικών, η άποψη ότι η Ελλάδα δεν πολέμησε και γι’ αυτό χάθηκε ο πόλεμος. Και συμπληρώνεται από τον ισχυρισμό ότι, εάν πολεμούσαμε ή όποτε πολεμήσουμε, θα τους κατατροπώσουμε. Πρόκειται για ανιστόρητη θέση, ίσως για κάποιο εφεύρημα συλλογικού μας ψυχοθεραπευτή, προκειμένου να αντέξουμε – μέσα από μια βολική φαντασίωση – τη σκληρή πραγματικότητα, την οποία όσο δε συνειδητοποιούμε, δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσουμε να την αλλάξουμε. Η Ελλάδα πολέμησε το 1974, όπως μπορούσε, ένα μη-κυρίαρχο κράτος να πολεμήσει. Δηλαδή, κομμένη στα δύο ή και στα τρία. Θυσιάστηκαν επί του πεδίου ο Κατούντας, ο Σταυριανάκος, ο Καλμπουρτζής και πολλοί άλλοι. Πολέμησαν και έπεσαν για την Ελλάδα. Τους κάναμε ονόματα στρατοπέδων, στην καλύτερη περίπτωση.

Του Γιώργου Αϋφαντή 

Δεν πολέμησε ο Ιωαννίδης και οι πραιτωριανοί του. Ο Ιωαννίδης πέθανε στη φυλακή, όχι όμως για το πραξικόπημα και την εν συνεχεία λιποταξία του. Δεν πολέμησαν ο Μπονάνος και οι τρεις αρχηγοί Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού. Γιατί πίστευαν – να το πούμε με τα λόγια του Μπονάνου – ότι «άλλο Κύπρος και άλλο Ελλάς». Πέθαναν στο κρεβάτι τους, πλήρεις ημερών και βαθμών. Διότι – όπως ισχυρίσθηκαν στο γραπτό τους υπόμνημα προς τους Καραμανλή και Αβέρωφ – «απετράπη ελληνο-τουρκικός πόλεμος και η διάλυση της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας του ΝΑΤΟ».

Δεν πολέμησαν τον Αύγουστο του 1974 ούτε οι Αβέρωφ και Καραμανλής, διότι «η Κύπρος κείται μακράν». Τον Σεπτέμβρη του 1975, στο περιθώριο της Διάσκεψης του Ελσίνκι, ο Καραμανλής επαίρεται στον Κίσινγκερ και στον Φορντ ότι απεσόβησε ελληνοτουρκικό πόλεμο και τη διάλυση της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας του ΝΑΤΟ. Και επιβραβεύθηκε ο Καραμανλής από τους Έλληνες ψηφοφόρους στη βάση του διλήμματος “Καραμανλής ή τανκς”. Και επιβραβεύθηκε επίσης από τον ξένο παράγοντα, τα συμφέροντα του οποίου προστάτευσε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Αβέρωφ, εις βάρος του Ελληνισμού, Κυπριακού και Ελλαδικού.

Έτσι λοιπόν, όπως πολέμησε η χώρα το 1974 (άλλοι καταθέτοντας ψυχή και σώμα υπέρ Ελλάδος, άλλοι προτάσσοντας τη μεγάλη εικόνα και το συμφέρον της συλλογικής Δύσης), έτσι λοιπόν, ατελέσφορα και ντροπιαστικά, θα πολεμήσει και στο μέλλον. Το επεισόδιο των Ιμίων είναι ενδεικτικό. Τα πρόσωπα αλλάζουν, το σύστημα όμως παραμένει λειτουργικά πανίσχυρο! Ακόμη και εάν κάποιοι που ευρίσκονται σε καίριες θέσεις έχουν τις καλύτερες προθέσεις (όπως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης), οι εφεδρικοί δίαυλοι του συστήματος παρεμβαίνουν καταλυτικά. Εκμεταλλεύονται τις αυταπάτες και την περιορισμένη πολιτική αντίληψη των εκάστοτε αξιωματούχων, ώστε να επιβάλουν το ευρύτερο συμμαχικό συμφέρον, τη “σωστή πλευρά της Ιστορίας”, προλαμβάνοντας τους συνοικιακούς καβγάδες Αθήνας και Άγκυρας!

Την συνέχεια: https://www.neakriti.gr/apopseis/2066132_gia-tin-athina-i-kypros-keitai-pio-makria-apo-oti-1974

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το παμπάλαιο όπλο που χρησιμοποίησε ο σατανας για να πειράξει τον ΧΡΙΣΤΟ & εφαγε τα μουτρα του, το ρίχνει & στους φιλόδοξους & άμυαλους ανθρώπους: «…Ταῦτα πάντα σοι δώσω, ἐὰν πεσὼν προσκυνήσῃς μοι»(Ματθ. 4,9). Όλα αυτά είναι ιδικά μου και θα σου τα δώσω, εάν με αναγνωρίσης ως κύριόν σου και πέσεις κατά γης και με προσκυνήσης”(Ματθ. 4,9). Και αυτοί οι ανόητοι, παραδίδουν την ελευθερία τους, του παραδίδουν την αθάνατη ψυχή τους, χάνουν την προσωπικότητά τους και πέφτουν τον προσκυνᾶνε!!! Τους βάζει στο μαντρί του, τους κάνει σκλάβους του. Γίνονται τυφλά όργανά του. Δουλευουν για λογαριασμό του και εκτελουν εντολές του. Μέσα σε αυτό το μαντρι του διαβόλου σταυλίζονται «μεγάλα» ονόματα ὄχι μόνο πολιτικῶν και ἄλλων εξουσιῶν, ἀκόμα και επισκόπων & πατριαρχῶν! Μακριά από αυτούς τους κακούς ποιμένας, γιατί εἶναι επικίνδυνη

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.