Αυγουστίνος Καντιώτης



Καταντια δεσποτου!!!! Ο Καλαμαριας Ιουστινος Μπαρδακας με εισιτηριο 20 ευρω, διοργανωσε, μουσικη εκδηλωση στην Πλαζ της Ἀρετσους, με 3 λαϊκους τραγουδιστας & 4 τον εαυτο του. Πανω στο μπαλκοσενικο, ντουετο τραγουδα λαϊκα τραγουδια, «χαριν φιλανθρωπιας»!!! ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ;

date Ιούλ 25th, 2024 | filed Filed under: IOYΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ

Διαφημηση για την πώληση των εισητηρίων απο την μητροπολη Καλαμαριας!!!

https://www.ticketservices.gr/event/petra-petra-xtisame-mia-folia/?lang=el

b_41044_or_IMKAL-2024-JUNE_Poster-Final-B-35X50Καταντια του ενδοξου & τιμημένου ρασου!!!! Αυτα ειναι τα προσοντα των σημερινων δεσποτάδων, που δεν τους αγγιξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ! Αυτοι θα μας οδηγήσουν στον Πάπα και στον Αντιχριστο! 

Σε μερες πενθους για τον λαό της Θεσσαλονικης, οταν η σοδομητικη παρελαση εμολυνε τους δρομους της Ἁγιοτοκου Θεσσαλονικης και ὁ χριστιανός Νεκταριος με χειροπεδες οδηγουνταν στη φυλακή, για την ὁμολογία της πίστεως, τότε ο δεσπότης Καλαμαριας Ιουστινος Μπαρδακας με εισιτηριο 20 ευρω, διοργάνωσε μουσικη εκδήλωση με ορχήστρες και 3 λαϊκους τραγουδιστας & τέταρτο τον εαυτό του, πανω στο μπαλκοσενικο, τραγουδουσε λαϊκα τραγουδια!

Αυτή τη συναυλία την εκανε ὅπως γραφει απο «αγάπη στους φτωχους»!!!! Αυτό δεν ειναι φιλανθρωπια!!! Δεν ειναι ἡ δουλεια των επισκόπων αυτή. Οι καλοί ποιμένες που αγαπουν την πτωχολογια, προσφέρουν πρωτα από την τσεπη τους χρήματα και δεν ζουν σαν πασιαδες, με ὅλες τις ανέσεις στη Μητροπολη.

Δειτε στο βίντεο

———-

——-

Διαβαστε παλαιότερη αναρτησή μας, για αυτό το θεμα, εδω:
https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=110878#more-110878

 

ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Οι καλοί επίσκοποι κάνουν φιλανθρωπία πρωτα από την τσέπη τους. Παραδειγμα εἶχε ὁ Στεφανος-Ιουστῖνος Μπαρδακας ὅταν ἦταν μικρός στο χωριό του, τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστινο Καντιώτη, που δεν ἔπαιρνε τον μισθό του ο ίδιος, αλλά ειχε πληρεξούσιο τον αρχιερατικό του και τον διέθετε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ετσι γίνονται οι φιλανθρωπίες, ὄχι με κοσμικές εκδηλωσεις, γιατι: «Ο κόσμος όλος εν τω πονηρώ κείται»…!!! (Α’ Ιωάν. 5,19)

Ο Ιουστινος Μπαρδακας το μονακριβο  & χαϊδεμένο πνευματικό παιδι του πρωτοσυγκελλου & πρωην Φλωρίνης Θεοκλήτου Πασαλη, θελει να καλοπερνα σαν δεσπότης.
Τον χειροτόνησε ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος γιατί τότε,  δεν εἶχε κανένα κωλύμα από αυτά που δεν επιτρέπεται να γίνη κανείς ιερεας. Εἶχε ομως φιλοδοξίες να γίνει και αρχιεπίσκοπος, από παιδι και ὅταν μεγάλωσε πηραν αέρα τα μυαλά του. Εκανε το παν για να γίνη δεσπότης!
Πισω από τα βρωμικα παρασκήνια για να αναγκάσουν σε οικοιοθελη παραίτηση τον αγωνιστη Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνου ἦταν και αυτός.

Διαβαστε εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

Γι᾽αυτό έγραφε η τοπικη εφημεριδα Φλωρίνης: «ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» στις 19.5.1999

  • «…Λίγος σεβασμός προς το πρόσωπο του γηραιού Επισκόπου μας δεν βλάπτει….Ένας Αυγουστίνος δεν τελειώνει έτσι… Δεν αρμόζει σε έναν Καντιώτη τέτοιο τέλος…. Αυτό που είναι λυπηρό και δεν το συγχωρεί ο πιστός λαός της Φλώρινας είναι η στάση ορισμένων ιερωμένων της Μητρόπολής μας που έχουν αναγάγει την αχαριστία σε επιστήμη και τις φιλοδοξίες σε τρόπο ζωής, ταυτιζόμενη όχι με τον Επίσκοπό τους αλλά με τους σφετεριστές…Πως το ‘χε πει ο Κατσιφάρας για τον Ανδρέα; «Αν δεν μας μάζευε ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας»

Το τονίζω, ὄχι μόνο δεν ἦταν πνευματικό παιδι του Αυγουστινου Καντιωτου, ὅπως νομίζουν μερικοί, αλλα του Θεοκλήτου, ἔπαιξε και ασχημο ρόλο, για να μην πω βρωμικο ρολο στην παραίτηση. Πεντε χρόνια (1995 – 2000) πασχιζαν ὅλοι οι δαιμονες για να παραιτηθεί και να γίνει επίσκοπος ὁ π. Θεόκλητος. Παραιτήθηκε ὅταν εκεῖνος το αποφάσισε.  Δεν ἦταν ευκολο φρουτο για να τον φανε, ὅποτε ήθελαν αυτοί. Ηταν τόσο ἄσχημος ο ρόλος του ὥστε, αρκετα χρόνια μετα σαν πρωτοσύγκελλος του Θεοκλήτου Ιουστινος, που πηραν αερα τα μυαλά του, διοργανωσε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Φλωρινας και δεν ανάφερε ουτε την υπαρξη του Μητροπολιτου Φλωρίνης Αυγουστίνου στην ιστορία της Φλωρινας!!! Γιατι; Ἦταν παρων ο αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος β´ και θα προκαλουσε αλεργεία αν ἄκουγε το όνομα του αγωνιστου Μητροπολίτου
Διαβαστε εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=28646

ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

ΠΩΣ ΖΕΙ Ο  ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Μένει στην Αρετσου Καλαμαριας σε επισκοπειο 3 ορόφων, πολλῶν τετραγωνικῶν, με ὅλες τις λειτουργικες ανέσεις & τηλεορασεις και χωρίς να ἄπτεται αυτοῦ κανένα ἄλλο οικοδόμημα. Όντος τελείως ελευθερου του οικοπέδου.
Με ὑπόγειο γκαράζ-παρκιν, με ηλεκτρονικη τηλεοπτικη κάλυψη πολλῶν καμερῶν και συναγερμῶν πανταχόθεν. Με φανάρι ρυθμίσεως κυκλοφορίας ὄχι ἁπλά  χαμηλου ύψους, αλλα 5 μέτρων, ὅπως στις εθνικές οδους. Ο προκάτοχός του Προκόπιος δεν εἶχε προβεῖ σε τέτοια φιλοτομαριστική απαίτηση και δαπάνη.  Με δεκάδες πανάκριβες αρχιερατικές στολές στα 9 χρόνια της δεσποτείας του.
Εχοντας εξασφαλίση το σόϊ του και αφου πηγαν καλά οι μετοχές και τα ἔσοδα, ἔκανε τώρα και τρίτο αδελφό, τον τραγουδιστη Δημήτριο προσπαθώντας να συγκινήσει το λαό με το τραγουδι του Θεοδωρακη, που το τραγούδα ο Μπιθικώτσης

Μικρά κι ανήλιαγα στενά και σπίτια χαμηλά μου
βρέχει στη φτωχογειτονιά, βρέχει και στην καρδιά μου
Αχ ψεύτη κι άδικε ντουνιά ω ω ω ω, π’ άναψες τον καημό μου
είσαι μικρός και δε χωράς, τον αναστεναγμό μου
Οι συμφορές αμέτρητες δεν έχει ο κόσμος άλλες
φεύγουν οι μέρες μου βαριά, σαν της βροχής τις στάλες
Αχ ψεύτη κι άδικε ντουνιά ω ω ω ω, π’ άναψες τον καημό μου
είσαι μικρός και δε χωράς, τον αναστεναγμό μου

Ο βολεματάκιας εκμεταλλευται την φτωχια, ενω ζεῖ σαν πασας. Κάνει κοσμικές εκδηλώσεις για να μαζεψει χρηματα. Αυτο ειναι γνωρισμα ὄχι των Ορθοδόξων ιεραρχῶν αλλα κακῶν ποιμενων, που παιζουν φλογέρα, ὅταν ὁ κόσμος καιγεται: Αυτό εἶναι γνώρισμα των παπικῶν, που διασκεδάζουν τον Πάπα, με γυμνα μπαλέτα και ἄλλες καρναβαλίστικες επιδείξεις. Αυτά εἶναι γνωρίσματα χριστοκαπήλων, εμπαικτων, εκμεταλλευτων της φτωχειας και  δημεγερτων
«η φιλία τού κόσμου είναι έχθρα προς τον Θεό» (Ιακώβου 4, 4)
«Μή αγαπάτε τόν κόσμον μηδέ τά εν τώ κόσμω (Α Ιωάννου 2,15)
Δεν ειναι πρωτη φορα που κάνει ὁ Καλαμαριας Ιουστινος Μπαρδακας τετοιες εκδηλώσεις, σκεπτόμενως, δηθεν τους φτωχους της Μητροπόλεως του. Τώρα απλῶς ἄλλαξε τόπο, γιατι δεν του παρεχώρησαν αυτή τη φορα το Παλατακι για την εκδήλωση και την ἔκανε στην μπλάζ Αρετσους

Διαβαστε εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=75713

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.