Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ & ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ (Ερμηνεια της Β´ Καθολικης επιστολης του Ιωαννου, ἀπο τον θεολογο Νικολαο Σωτηροπουλο)

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ & ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

——–

——-

Ηχητική ὁμιλία του μακαριστου θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου

Το κήρυγμα του θεολόγου Νικολάου εἶναι παλαιο. Τότε οἱ Οικουμενισταί κρύβονταν πίσω ἀπό την αγάπη και την ενότητα. Έτρεχαν σιρόπια από το στόμα τους ὅταν μιλουσαν για αγάπη! Σήμερα ἔδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και τα κέρατά τους.
Με την βοήθεια τῶν μασόνων και των σατανιστῶν ο πατριαρχης Βαρθολομαιος εισπήδησε στο Ορθόδοξο Πατριαρχειο της Ουκρανίας και ανεγνώρισε ως εκκλησία τους αχειροτόνητους ναζιστες στην Ουκρανία. Και οι δικοί μας δεσποτάδες συλλειτουργουν με τους αχειροτόνητους, επειδή το λέει ὁ Βαρθολομαιος!!!

Προχώρησε και στο Πατριαρχεῖο της Σερβίας και αναγνώρισε ως εκκλησία τους σχισματικούς των Σκοπίων, που την ονομάζουν με το κλεμμένο ονομα «Μακεδονική» εκκλησία!
Οι ενέργειες του αυτές, προκάλεσαν σκληρό διωγμό στην Κανονική Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία της Ουκρανίας. Αρπαγές ορθοδόξων ναῶν, αιματοχυσίες και μέσα σε ναούς, βασανιστήρια και φυλακίσεις αγίων ἐπισκόπων από τους ψευτοορθοδόξους της Ουκρανίας!
Οι οικουμενισται ἔχουν αγάπη σατανική αγάπη μόνο στους παπικους και αλλοθρησκους ὄχι στους Ορθοδόξους, που εἶναι ετοιμοι και τη ζωή τους να θυσιάσουν για να μη προδώσουν την πίστη τους. Ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος έφτασε σε σημεῖο να ζητήση την επέμβαση βαρέων οχήματα τῆς Αστυνομίας στο Αγιο Ὄρος, για να διώξει, ἔστω και δια του αίματος, εκείνους που δεν συμφωνούν μαζί του!

Ὁ θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος ερμηνεύει την Β´επιστολή του ευαγγελιστοῦ Ιωάννου που ξεσκεπάζει αυτό το εἶδος των ανθρωπων (οικουμενιστων), που δεν αγαπουν την αλήθεια

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.