Αυγουστίνος Καντιώτης



2. Ὁ ανθρωπος του Θεου: Συνεντευξη του Ἀλεξαντερ Σολζενιτσιν στὸ Spiegel 1. Οι ανισοροποι που προσκυνουν τον διαβολο: Η Εκκλησια του Σατανα των ΗΠΑ ευχαριστησε τους διοργανωτες των Ολυμπιακων Αγωνων για την καταπληκτικη όπως την χαρακτηριζει Τελετη Έναρξης…:

date Αυγ 7th, 2024 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ανισοροποι που προσκυνουν τον διαβολο!!!

Το κεφαλι τους πετροβολουν

nea epxiΕσταυρ..Τι καλο μπορουν να περιμενουν από αυτόν; Τους δίνει λεφτά, τους ανεβαζει σε υψη προσωρινης δόξης και μετά; Τους κάνει σκλάβος του, τους κλέβει τη χαρά… και μετά; … τελος οικτρό και αιώνιο!

Η λυσσα τους εναντιον τοῦ Χριστοῦ και τῆς Ἐκκλησίας του δεν περιγράφετε. Το εἴδαμε και στην σατανική τελετη των Ολυμπιακῶν αγωνων. Βρε ηλίθιοι, ὅτι και να κανετε τον Χριστό δεν τον φτάνετε, το κεφάλι σας πετροβολεῖτε! Τους αληθινους χριστιανους που προσπαθεῖτε να εξοντώσετε, τους κανετε μάρτυρες και μεγαλομαρτυρες. Στεφάνι τους δίνετε. Το λέει ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ στην Αποκαλυψη τοῦ Ιωάννου, διαβαστε (6, 10-11) & (7, 13-17), ἐκεῖ μιλᾶ και για τὸ οικτρό σας τέλος
Ἡ Ἀποκάλυψη εἶναι παρήγορο βιβλίο για τους αληθινούς χριστιανους, ἐλεγε ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος, ἀλλά φοβερό για τους ἀμετανόητους και τους εχθρους του Χριστοῦ.

Η Εκκλησία του Σατανά των ΗΠΑ ευχαρίστησε τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για την καταπληκτική όπως την χαρακτηρίζει Τελετή Έναρξης...

https://dimpenews.com/2024/08/03/%ce%b7-%ce%b5%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84/

d454142812c7

Συνεντευξη του Ἀλεξαντερ Σολζενιτσιν στὸ Spiegel

Αλέξανδρος Σολζενίτσιν, ένας προφήτης των ημερών μας
«Μείνετε σταθεροί στον αγώνα κατά του κακού. Ποτέ μην δεχτείτε να κάνετε συμβιβασμό. Προτιμήστε να χάσετε τα πάντα, τη ζωή, το μισθό, τις συνθήκες, αντί να θυσιάσετε τη συνείδησή σας».
Εξουσιάζετε τους ανθρώπους μέχρι τη στιγμή που θα τους πάρετε τα πάντα.
Όταν όμως τους αφήσετε χωρίς τίποτα, τους χάσατε!
Είναι ελεύθεροι…
Οι αδυναμίες της ανθρώπινης συνείδησης, που έχει στερηθεί της θείας της διάστασης, ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα αυτού του αιώνα…. Το ίδιο ελάττωμα, το ελάττωμα μιας συνείδησης που δεν έχει τη θεϊκή διάσταση, εκδηλώθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η Δύση ενέδωσε στον σατανικό πειρασμό της «πυρηνικής ομπρέλας». Ο σημερινός κόσμος έχει φτάσει σε μια φάση που, σε προηγούμενους αιώνες, θα είχε περιγραφεί με την κραυγή: “Αυτή είναι η Αποκάλυψη!”
Ο Ντοστογιέφσκι προειδοποίησε ότι «μεγάλα γεγονότα θα μπορούσαν να έρθουν επάνω μας και να μας βρουν πνευματικά απροετοίμαστους». Αυτό ακριβώς συνέβη. Και προέβλεψε ότι “ο κόσμος θα σωθεί μόνο αφού έχει καταληφθεί από τον δαίμονα του κακού”…

Τώρα, βέβαια, οι αθεϊστές δάσκαλοι στη Δύση φέρνουν στη νεότερη γενιά ένα πνεύμα μίσους. Και εδώ πάλι βλέπουμε το αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας διαδικασίας να δίνει τα ίδια αποτελέσματα, και για άλλη μια φορά για τον ίδιο λόγο: Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τον Θεό.
Στις αδικαιολόγητες ελπίδες των δύο τελευταίων αιώνων, οι οποίες μας έφεραν στο χείλος του πυρηνικού και μη πυρηνικού θανάτου, μπορούμε να προτείνουμε μόνο μια στερεά αναζήτηση για το στοργικό χέρι του Θεού, το οποίο απαρνηθήκαμε…

    *  *   *

Γιὰ ἐμένα ἡ πίστη εἶναι τὸ θεμέλιο καὶ τὸ στήριγμα τῆς ζωῆς.
Ἀλεξάντερ Σολζενίτσιν
– Τί σημαίνει ἡ πίστη γιὰ ἐσᾶς;
–Γιὰ ἐμένα ἡ πίστη εἶναι τὸ θεμέλιο καὶ τὸ στήριγμα τῆς ζωῆς.
-Φοβᾶστε τὸν θάνατο;
–Ὄχι, δὲν φοβᾶμαι τὸν θάνατο πλέον. …Τὸ θεωρῶ ὡς ἕνα φυσικό, ἀλλὰ ὄχι τὸ τελευταῖο, ὁρόσημο τῆς ὑπάρξεως κάποιου.
-Ὅπως καὶ νὰ ἔχει, σᾶς εὐχόμαστε πολλὰ ἔτη δημιουργικῆς ζωῆς.
-Ὄχι, ὄχι. Μὴν τὸ κάνετε, ἀρκετά

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.