Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΤΟΥ 2024, ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ & ΕΜΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο Γ. ΛΙΑΝΗΣ! & διπλα του στις εκδηλωσεις ο νεος δεσποτης Φλωρινης Ειρηναιος!!! ΟΠΟΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ Δ. ΨΑΡΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ!

date Αυγ 8th, 2024 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΤΟΥ 2024,

ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ  ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ & ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο Γ. ΛΙΑΝΗΣ

Ὅποιος φλωρινιώτης, ριξει μια πρόχειρη ματια στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαβαζει:
23-24-25 Αυγούστου: Συνάντηση Βαλκάνιων εικαστικών καλλιτεχνών (Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία και Τουρκία) με υπαίθρια εργαστήρια στη Φλώρινα. Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το πρόγραμμα:
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2024» (video)

44635480_1995848937384924_8661521998788165632_nΜέσα στην Φλώρινα που δεν τολμοῦν οι αρχές να βάλλουν την νταμπέλα Β. Μακεδονια στους δρόμους για τα Σκόπια, θέλουν να το περάσουν, κάποιοι προδότες, στο «Πρέσπα 2024»,  για να φαίνεται ὅτι ἀποδέχεται εμμέσως ὁ Φλωρινιώτικος λαός, την προδοτική συμφωνία!!! Ὁ Λιάνης, που ὅπως φαίνεται στην παρακάτω συνέντευξη προσπαθει να παρουσιάσει: ὅτι οι περισσότεροι Φλωρινιώτες δέχονται την προδοτική συμφωνία. Εἶναι ψεύτης.

Ὁ λαός απάντησε:

MΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ & ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

https://youtu.be/PRsc-pUVbYk?si=v11crWGEul6B81yK

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=99602
Τὴν δηθεν Σκοπιανη μειονότητα, με «Μακεδονικη γλωσσα«τὴν ἐκπροσωπει στην Ελλαδα το «Οὐρανιο Τόξο».
Στις ευροεκλογες του 1994 πηρε, σε όλοκληρη την Ελλαδα 7.263 ψηφους!  Με τοσα χρονια προπαγανδα & αφθονο χρημα από τους παγκοσμιοποιητας, που ρουφουν το αἶμα των λαῶν, πηρε 7.263 ψηφους!!! Και  αυτοί αναγνωριζονται ως μειονότητα στην Ελλάδα!!! Ας αναγνωρίσουν πρώτα οι Σκοπιανοί τις 200.000 Ελληνες που βρίσκονται στα Σκόπια και τον πολλαπλάσιο αριθμό Ελλήνων στην Βόρεια Ηπειρο και μετά να ζητουν την δική τους αναγνώριση. Αλλά δεν φταινε αυτοί, φταινε οι δικοί μας μασόνοι πολιτικοι, που εἶναι προδότες.
Το λυπηρό εἶναι, δίπλα στον Λιανη, τον ὑπέρμαχο της προδοτικῆς Συμφωνίας, σαν μαϊδανο βλέπουμε τον νέο δεσπότη της Φλώρινας Ειρηναῖο!!! Τα Χριστουγεννα τον εἴδαμε με τους διοργανωτας των ειδωλολατρικων φωτιων, που αγωνίστηκε να τις ξεπατώσει από την Μητρόπολη του ὁ ἀληθινος ὀρθόδοξος Ἑλληνας ιεράρχης της Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης:
https://youtu.be/qz6OEahYTwY?si=iha91S18zy8xZ5Q2

Τώρα τον βλεπουμε με τους διοργανωτας στα «Πρέσπεια 2024», δίπλα στον Λιανη!!! Γι᾽αυτό τον διορίσαν στην Φλώρινα; Για να στηρίξει τις προδοτικές συμφωνίες; Αυτη εἶναι ἡ δουλεια του επισκόπου να τρεχει σε κοσμικές εκδηλώσεις, που δεν ξερει για ποιο σκοπό γίνονται; Και ἂν ξέρει, τότε ακόμα χειρότερα γι᾽ αυτόν.
Ὅποιος πατριώτης διαβάσει την συνέντευξη που εδωσε στον Γ. Λιανης στον Δημ. Ψαρρά, θα αγανακτήση και δεν θα πατηση στα «Πρεσπεια 2024
Προσπαθουν με την μέθοδο του σαλαμιου & με τα πανηγυρια, να παρουσιασουν τον Φλωρινιώτικο λαό ὅτι αποδέχεται εμμέσως την προδοτική συμφωνία των Πρεσπῶν
Διαβαστε την συνέντευξη εδω: 

https://www.efsyn.gr/politiki/synenteyxeis/180596_eihame-ti-symfonia-ton-prespon-90-tha-miloysame-gia-thriambo

Ακουτε τον Λιάνη; «Θετικότατη λέει ἡ Συμφωνία των Πρεσπῶν»!!! Αν είχαμε αυτή τη συμφωνία τη δεκαετία του ‘90, θα τη θεωρούσαμε θρίαμβο για τα ελληνικά…». Που βλέπει κέρδη ὁ Λιανης από την προδοσια!!!! Ισως βλέπει, το ἄφθονο χρήμα στις τσέπες των προδοτῶν!

Γιατί θα θεωρουσε ὁ Λιανης θριαμβο να γινόταν η εναρξη της συμφωνιας των Πρεσπὼν, το 1990; Απαντοῦμε:
Τότε ἔδωσε η  ΕΟΚ τα 600.000.000 εκατομμυρια δραχμές στον Θεοδωρο Αγγελόπουλο για να γυρίση την ταινία το: «Το Μετέωρο Βημα τοῦ Πελαργου», στη Φλώρινα, που διαφήμιζε την πτώση τον Ἑλληνικῶν συνόρων. Βρῆκε ὅμως τη σθεναρή αντίσταση του αληθινοῦ επισκόπου της Φλωρινας, που τους χάλασε τα σχέδια και ακόμα δεν μπορεῖ να το χωνέψει.

Δειτε τον αγώνα, και ακουστε κάποια αποσπάσματα  ὁμιλιῶν του Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπῶν & Εορδαιας π. Αυγουστινου Καντιώτου:

Εδῶ: https://youtu.be/L7-aA4HY-E8?si=heZw5M5Nheb5xngL

Ακοῦστε τι λέει, μια σημαντική πρωταγωνίστρια στο ἔργο του Αγγελόπουλου: https://youtu.be/0Nvr2EHp7q8?si=fxrjOj6CgvLQ1Te9

 https://youtu.be/yEdN1tOI3PE?si=Wogu7qSJ4snO2KoH

https://youtu.be/QFwIet4H9gc?si=nfxB6u3wMmM6YNTH

Το ἔμπειρο μάτι του γεροντος αγωνιστου ἱεράρχου που φύλαγε τις Θερμοπύλες του Βορρά, ἔψαξε, βρῆκε & διαβασε το σενάριο. Το ἔδωσε, -θα αποκαλύψω για πρωτη φορά το ὄνομα του δημοσιογράφου, εις μνημόσυνον αἰώνιο-, εἶναι ὁ δημοσιογράφος και διευθυντης του ραδιοφωνικοῦ σταθμοῦ της ΕΡΤ Φλωρίνης Τηλέμαχος Κόκκος. Δεῖτε τον, στο παρακάτω βίντεο: https://youtu.be/wVZRGfGrW54?si=RCo4pBv7dHDA6ODe

Ὁ π. Αυγουστῖνος διάβασε το σενάριο και εἶδε τον κίνδυνο. Το ἔδωσε και σε αλλα προσωπα της Φλωρινας να το διαβάσαν και κατέληξαν ὅλοι στο ιδιο συμπέρασμα. Το ἔργο διαφήμιζε την πτωση των συνόρων από τη Φλώρινα, γι᾽αὐτο και γυριζόταν στην πόλη της Φλωρίνης. Τότε ὁ ἀγωνιστης ἐπισκοπος σηκωσε το ἀναστημά του και φωναξε:

«Στῶμεν καλῶς». Κάλεσε τον Ἀγγελόπουλο, που έστησε τα σκηνικά του, κάτω ἀπό τα παράθυρα της Μητροπόλεως του στο ποτάμι, για να του ζητήση να αφαιρέση τα σημεια της προπαγανδας, αλλά δεν παρουσιάστηκε, ἦταν ανένδοτος. Τότε χρησιμοποίησε το τελευταῖο ὅπλο που εἶχε στα χέρια του ὁ ἐπίσκοπος, που ἔζησε ὅλο το δραμα τῆς Φλωρινας το 1942, 1943 και αργότερα ὡς στρατιωτικός ἱερέας εἶδε τα καλύτερα ἑλληνόπουλα να χύνουν το αἶμα τους για την πατρίδα και με λύπη εκανε τον μοναδικό αφορισμό στην ζωή του, στις 17.12.1990, στον τόπο οπου μετα απο 28 χρονια θα υπογραφονταν η προδοτικη συμφωνία των Πρεσπων. Διαβασε τον μικρό αφορισμο, ελπίζοντας οτι σε 2-3 χρόνια θα συναισθαν όταν την προδοσία του και θα μετανοούσε. Αυτό δεν εγινε και όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο το τελος του ηταν θλιβερό.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβαστε αν θέλετε & εδω: Ο τραγικός ὁ θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου

  • Οι ανθρωπινες δόξεις και τα λεφτα φεύγουν γρήγορα, ένα μας μένει. Η ψυχή η αθανατη και αλλοίμονο αν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτήν.

Τον τίμησαν στα Πρεσπεια ὅταν ἦταν εν ζωή, στις 29ης Αυγούστου 2008, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου των Πρεσπών, παρουσία του Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ως πρόσωπο της εικοσαετίας στο χώρο της ελληνικής τέχνης. Το βραβείο ήταν μια επίχρυση κεφαλή αλόγου του γλύπτη Δημήτρη Καλαμάρα.

Στις 24 Ιαν 2012Υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Δεν πρόλαβε να παραβρεθεί στην προδοτικη συμφωνία των Πρεσπων. Το τίμησαν οι μασόνοι πολιτικοί, ἀλλα οι ανθρωπινες τιμές εἶναι σκοπίδια. ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ἔλεγε ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αιτωλός. Δεν σταμάτησε το κακό εκεῖ. Το σπίτι του Θ. Αγγελόπουλου και τα αρχεια του στο Μάτι κάηκαν.

Διαβᾶστε εδῶ: https://www.protagon.gr/epikairotita/kaike-to-spiti-kai-osa-eixe-afisei-pisw-tou-o-theodwros-aggelopoulos-44341662951

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.