Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ – Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου. 2) Του Κωνσταντινου Ι. Βαθιωτη: α) «Πυρινη κολαση στον Βαρναβα», τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα! β) Παρισι 2024: Imagine… τα χειροτερα 3) Απο https://dimpenews.com: α) Δεν ήταν τιμη για την Ελλαδα ήταν Σατανοπροσκυνημα! β) Μουγκα στη στρουγκρα … στην Εκκλησια για την Σατανοπροσκυνηση Τελετη Ληξης …Αποποιείται το ρόλο της!!!

date Αυγ 13th, 2024 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, Κωνσταντ. Βαθιώτης

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ

Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιωτου

—–

«Πυρινη κολαση στον Βαρναβα», τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτη

Αυτή είναι η φράση που αναπαρήγαγαν οι δημοσογράφοι της πεντάρας, για να περιγράψουν στην γνωστή φοβογλώσσα τους μία ακόμη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ενδέχεται να αποδοθούν είτε σε ανθρώπινο παράγοντα, π.χ. σε κάποια ηλικιωμένη που έβραζε κόλλυβα στο προαύλιο του σπιτιού της (αυτό μας είπαν ότι συνέβη το 2007 όταν έγινε παρανάλωμα ο νομός Ηλείας – υπάρχει και σχετική αρεοπαγιτική απόφαση) ή σε κάποιον μεσήλικα που έκαιγε τα ξερά του χόρτα είτε στην «ανθρωπόμορφη» Φύση, που μέσω της κλιματικής αλλαγής υποτίθεται ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο πρωτίστως στην χώρα μας.

Όποιος θέλει να προσθέσει τρίτη εκδοχή, ας ανοίξει τις εφημερίδες του 20ού αιώνα και ας εστιάσει στις μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαιαν την Ελλάδα από το 1975 και μετά.

Κατά περίεργο τρόπο, εκτός από τον… «εθνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή, την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη και την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», θα διαπιστώσει ότι η μεταπολιτευτική Ελλάδα (στην οποία η δικτατορία συνεχίστηκε φορώντας τον μανδύα της δημοκρατίας), μαζί με αυτήν την τριπλέτα, απέκτησε δώρο και ένα σωρό εμπρηστές, τους οποίους συνήθιζαν εκ του ασφαλούς να επικηρύσσουν για πολλά εκατομμύρια δραχμές.

Αξίζει να διαβαστούν τα αποχαυνωτικά ρεπορτάζ ιδίως της δεκαετίας 1975-1985, για να αποκαλυφθεί η ασύλληπτη κοροϊδία των ανέκαθεν βρεφοποιημένων Ελλήνων που ταΐζονταν από τους πολιτικούς και τα μιντιακά γρανάζια τους με την σανοτροφή περί οικοπεδοφάγων, επίδοξων Τούρκων επανακατακτητών ή λοιπών αλλοδαπών αποσταθεροποιητών. Και πόσο περίεργο ότι κάθε χρόνο οι φωτιές ξεσπούσαν, από τότε, στα ίδια συνήθως μέρη· σε αυτά που ξεσπούν μέχρι και σήμερα!

Πώς γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο να καίγεται η Πάρνηθα, η Βαρυμπόμπη, η Εύβοια, αλλά σε κάποια άλλα μέρη με πυκνή βλάστηση να μην έχει ακόμη –φυσικά ευτυχώς!– ξεσπάσει ποτέ πυρκαγιάς;…..

Για; τη συνέχεια πατηστε τον τίτλο

Παρισι 2024: Imagine… τα χειροτερα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Πατηστε τον τίτλο

fb76bf1

Από ιστολόγιο: https://dimpenews.com/

 Δεν ήταν τιμη για την Ελλαδα ήταν Σατανοπροσκυνημα!

fb76bf1

Μουγκα στη στρουγκρα … στην Εκκλησια για την Σατανοπροσκυνηση Τελετη Ληξης …Αποποιειται το ρολο της!!!

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.