Αυγουστίνος Καντιώτης



Ντροπιαστικη ανακοινωση της Ι. Μονης Ιβηρων, αδειαζει τον Γεροντα Μαξιμο τον Ιβηριτη – Ασφαλως, εκβιαστηκε η Μονη, ἀπο τον Βαρθολομαιο. Η καθυστερηση 20 ημερων, λεει πολλα 2) Εκτακτως στο Φαναρι ο ψευτο μητροπολιτης της Ουκρανιας Επιφανιος 1) Χασαπης των ορθοδοξων & στην Ορθοδοξη Εκκλησια της Ουκρανιας ο Βαρθολομαιος!!!! Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος με παλαιο σκιτσο απαντα: «Βαρθολομαιε, πιες το αιμα των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ»

date Αυγ 14th, 2024 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ενοριες UOC που δεν θα ενταχθουν στην Εξαρχια του Φαναριου θα εκκαθαριστουν – Άμστερνταμ.

Αυτο που θελει να κανει στο Ἅγιο Ορος ο Βαρθολομαίος, γινεται στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, γιατι ἔχει τους ναζιστας με το μέρος του.     (Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο)

589345584235671765gogba

Εκτακτως στο Φαναρι ο ψευτο μητροπολιτης της Ουκρανιας Επιφανιος

Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο

589345584235671765gogba

Ντροπιαστικη ανακοινωση της Ιερας Μονης Ιβηρων, αδειαζει τον Γεροντα Μαξιμο τον Ιβηριτη

Ασφαλως θα δεχτηκε μεγαλες πιεσεις η Μονη, για να βγαλη μια τέτοια ντροπιαστική και αντιχριστιανική γι᾽ αυτην ανακοινωση και μαλιστα την παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου!!! Χρειάσθηκαν 20 μέρες για να εκβιάσουν την Μονή, (από της 24 Ιουλίου που δημοσιευθηκε ἡ επιστολή του π. Μαξίμου, απάντησαν & μάλιστα «ομόφωνα» στις 14 Αυγουστου!  Αν δεν συμφωνουσαν θα απαντουσαν σε μια -δυο ἡμέρες, ὁμαδικά και ομόφωνα και δεν θα στρεφονταν ὅλοι εναντιον του Γέροντος Μαξίμου Ιβηρίτου. Ὁ πατριαρχης Βαρθολομαιος εἶναι σκληρος εκβιαστης, θελει να γίνει σφαγειο μοναχῶν στο Αγιο Ὄρος, ὅπως κάνει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και θέλει συνενόχους τους μοναχούς!!!

Παρέμβαση του Αγιορείτη Γέροντα Μαξίμου Ιβηρίτη για τη Μονή Εσφιγμένου στο ‘Βήμα Ορθοδοξίας’.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.