Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!!! Ο ΖΑΛΕΝΣΚΗ & Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ υπερ της καταργησης της πλειοψηφουσης Κανονικης Ορθοδοξης Εκκλησιας! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ!!! ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΡΥΦΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ!

date Αυγ 20th, 2024 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΝ ΔΙΩΓΜΟ!!! 

Ο ΖΑΛΕΝΣΚΗ & Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ υπέρ της κατάργησης της πλειοψηφούσης Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Ο Βαρθολομαιος εἶναι ὁ κυριως ενοχος, για τα εγκλήματα αυτά. Αυτός ανεγνωρισε τους ψευτοπαπαδες & ψευτοδεσποταδες που αχειροτόνητους της ουκρανίας «εκκλησία». Και τωρα θελουν να στειλουν σε αυτους τον πιστό λαό!

Αυτές τις θρησκευτικές ελευθερίες υπερασπίζεται η Δύση ..
Θρησκευτικός Ολοκληρωτισμός. Η Βουλή της Ουκρανίας ψήφισε υπέρ της κατάργησης της πλειοψηφούσας Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας ψήφισε την Τρίτη υπέρ της απαγόρευσης της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που συνδέεται με τη Ρωσία, καθώς το Κίεβο διακόπτει τους θρησκευτικούς, κοινωνικούς και θεσμικούς δεσμούς με φορείς που θεωρεί ευθυγραμμισμένους με τη Μόσχα.

Σε μια συνεδρίαση της Βερχόβνα Ράντα, 265 βουλευτές ψήφισαν υπέρ ενός νομοσχεδίου που απαγορεύει τις θρησκευτικές οργανώσεις που συνδέονται με τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, η οποία συνδέεται με το Πατριαρχείο της Μόσχας, ανέφεραν αρκετοί βουλευτές. Το μέτρο πρέπει να υπογραφεί σε νόμο από τον ”Πρόεδρο” Volodymyr Zelensky για να τεθεί σε ισχύ..ο οποίος καταχράται τη θέση προέδρου αφού έχει λήξει προ πολλού η θητεία του και την παρατείνει .. από τη σημαία. Δικτάτορας κανονικός….

Την συνέχεια εδω:

https://dimpenews.com/2024/08/20/%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%cf%83%ce%ba%ce%bce%ba%cf%81%ce%b1/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.