Αυγουστίνος Καντιώτης



2) ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ!!! 1) Ο μητροπολιτης Δραμας Δωροθεος στη ληξη του φεστιβαλ της ντροπης. Δειτε τη βρωμερη θεματολογια του φεστιβαλ της αισχυνης και φριξτε….

Ο Μητρ. Δραμας Δωροθεος απηυθυνε χαιρετισμο σε φεστιβαλ ταινιων που προωθει την τρανς ατζεντα.

esxat. oploΔιαβαστε εδῶ: https://tasthyras.wordpress.com/2024/09/10/%ce%bf-%cf%81%ce%b5/#more-99621

Δεν ἔχουν τίποτα πνευματικό αυτοί οι δεσποτάδες μας και ὅπως φαίνεται, δεν ξέρουν πῶς να σκοτώσουν τον χρόνο τους, γι᾽ αὐτό τρέχουν ὄχι μόνο σε κοσμικές ἐκδηλώσεις, ἀλλά & σε σατανικές!!! Για αυτό ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης, συμβουλευσε το λαό να προσέχη: Θα ρθῆ καιρός, εἶπε, πού δεν θα μποροῦμε να εκκλησιαζομεθα σε μεγαλοπρεπεῖς ναους, με χρυσοστόλιστους δεσποτάδες, γιατί θα εἶναι αιρετικοί καὶ θα φευγουμε στις σπηλιες και στα ὄρη για να λατρευουμε τον ΚΥΡΙΟ

Δείτε τη βρωμερή θεματολογία του φεστιβάλ της αισχύνης και φρίξτε….

https://www.dramafilmfestival.gr/closing-ceremony-2024

   *.  *.  *

Πατηστε εδω, για να μάθετε & για των Πατρῶν:

Η Ομάδα Ορθόδοξων Πιστών της Ι.Μ. Πατρών, μοίρασε ένα εξαιρετικό φυλλάδιο στους θεατές της συναυλίας με την Πέγκυ Ζήνα.

589345584235671765gogbaΕδω Ελλας!!!

Αθήνα 10η Σεπτεμβρίου 2024

simaτερας μασονιαςΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010- ΙΓ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ Α- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΑ- ΣΕΛΙΔΑ 202- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών): «Αλλοίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα DNA. Θα αναρωτιόμουν πόσοι από εδώ θα μπορούσαν να είναι Βουλευτές σε αυτή την Αίθουσα».

Σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ υλοποιείται πλήρως η προσφώνηση της «Πυθίας» της Νέας Τάξης,  Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του «Προέδρου της Δημοκρατίας», Κάρολου Παπούλια την 8η Φεβρουαρίου 2005.

«Κύριε Πρόεδρε, αναλαμβάνοντας τα υψηλά καθήκοντα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπειτα από μια 10ετή, κατά γενική εκτίμηση, συνετή και εποικοδομητική θητεία του προκατόχου σας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, καλείσθε να μετουσιώσετε σε πράξη τα υψηλά ιδεώδη και τις αρχές που το Σύνταγμα έθεσε ως βάση και αποστολή του προεδρικού αξιώματος: την ενότητα του έθνους και του λαού, την επαγρύπνηση για την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος και τη διατήρηση συναινετικού κλίματος μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου. Αυτή η ίδια η υπόδειξη και η εκλογή σας υπήρξε άλλωστε προϊόν συναίνεσης σύμφωνα και με το πνεύμα του Συντάγματος, γεγονός που σας εξοπλίζει με πρόσθετο κύρος για την επιτέλεση των καθηκόντων σας.

Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία.

Ενόψει των παραπάνω η ρυθμιστική και ενοποιητική αποστολή που σας αναθέτει το Σύνταγμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βεβαία ότι θα ανταποκριθείτε άριστα στον υψηλό αυτό ρόλο, με όπλα τη μακρά πολιτική πείρα σας, την επιστημονική σας κατάρτιση, την κοινωνική ευαισθησία και τον ήπιο και μετριοπαθή χαρακτήρα σας. Θα έχετε άλλωστε αρωγό και συμπαραστάτη τους παράγοντες του πολιτεύματος και όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

ΟΥΔΕΙΣ θεσμός ύψωσε το ανάστημά του στα λεγόμενα της δημίου του Ελληνικού Λαού γενόμενοι συντελεστές του «λιντσαρίσματος» του Λαού ως όργανα της Εθνικής προδοσίας.

Αγαπητοί, το Ελληνικό Κράτος έχει ήδη πεθάνει αλλά ο Λαός ΔΕΝ το έχει καταλάβει. Ελπίζουμε ότι θα ξυπνήσει κάποια συνείδηση. Είμαστε στο σημείο αυτό της Ιστορίας όπου θα επιλέξουμε. Θα επιλέξουμε εάν θα είμαστε κυρίαρχοι ή εξαρτημένοι; Να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό μας εαυτό ή θα κυνηγάμε ένα φάντασμα; Να γίνουμε καλά ή να αφήσουμε μιά ασθένεια να εξαπλωθεί; Να ζήσουμε ή να πεθάνουμε, η επιλογή είναι δική μας.

Οι Έλληνες, βυθισμένοι στην απόγνωση και στον παγκόσμιο εξευτελισμό λόγω της ανερμάτιστης πολιτικής, νιώθουν ηττημένοι, προδομένοι από τις κυβερνήσεις τους και θύματα της «διεθνούς συνωμοσίας». Αυτό το μείγμα είναι εκρηκτικό και ένας απρόβλεπτος πυροκροτητής μπορεί να προκαλέσει τυχαία αλυσιδωτές συνέπειες πολλών ρίχτερ. Είναι καιρός ο Έλληνας να σταματήσει να φοβάται το κράτος και ναρχίσει το κράτος να φοβάται αυτόν Οι δωσίλογοι παλιάτσοι, και μιά Βουλή που θυμίζει το κλουβί με τις τρελές, πιστοί στην ρήση: «Όποιος εξαπατά έναν άνθρωπο λέγεται απατεώνας, όποιος εξαπατά έναν λαό λέγεται πολιτικός», λίγο ακόμα και θα μας πούν να ζητήσουμε συγγνώμη για τον τρόπο που μας αναγκάζουν να ζούμε.

Όλα αυτά τα πολιτικά τσόλια, όλα αυτά τα ερπετοειδή ανδράποδα που αλυχτάνε μέρα νύχτα, παριστάνοντας τους «ηγέτες», για να τρομοκρατήσουν τον Λαό, δεν υπολογίζουν ότι εάν ό Λαός περάσει στην αυτοδικία τότε σε ποιόν υπόνομο θα μπορέσουν να κρυφτούν και ποιά Στοά θα τους σώσει; Ας μην ξεχνάνε ότι, όταν οι Γερμανοί έφευγαν από την Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια, δεν άφησαν ζωντανούς τους συνεργάτες τους. Ας το έχουν λοιπόν υπόψιν τους όλα αυτά τα γεννήματα των εχιδνών ότι οι αφέντες τους δεν θα τους χαριστούν!!! Η Ιστορία διδάσκει αλλά οι «διδάσκοντες», όταν ξεγελούν τον Λαό παριστάνοντας τους «πατριώτες» και γίνονται βουλευτές και υπουργοί δεν βλέπουν την γύμνια τους.

Η χαμερπή πολιτική ζωή του τόπου παρέδωσε ολοκληρωτικά την Ελλάδα στο 4ο Ράιχ και η «πολιτισμένη» Ευρώπη έχει ένα είδος ανθελληνικού DNA στην συνείδησή της. Πρόκειται για το γιββώνιο σύμπλεγμα που την κατατρέχει διότι νοιώθει ακόμα να ζει στα δένδρα και να τρώει βελανίδια γρυλίζοντας ως ο πίθηκος γίββων.

Τις κρίσιμες τούτες ώρες το μεγάλο μας πόστο είναι ανάμεσα στον Λαό. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε να διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας με υπευθυνότητα. Άς έχουμε υπόψιν μας ότι για όλους ο κίνδυνος είναι ο ίδιος, μονάχα όποιος λυγίσει κινδυνεύει περισσότερο. Σε λίγο θα βγούν ξεδιάντροπα οι μαυραγορίτες στους δρόμους. Ο κίνδυνος της προδοσίας ελλόχευε πάντοτε αφού οι διακορευμένες συνειδήσεις των μέχρι σήμερα πολιτικών ταγών απεργάζονται τον αφανισμό της Ελληνικής φυλής. Η Ελλάδα όμως είναι ένα Έθνος με ψυχή και γι αυτό σήμερα πληρώνει το τίμημα της μακραίωνης ιστορίας της.

Οι μελανοχίτωνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν βαλθεί να μας αφελληνίσουν. Δεν θα ακουστεί όμως ποτέ ξανά η φωνή των δωσίλογων της Κοκκινιάς. «Γονατίστε όλοι. Γονατίστε». Έλληνες, ψηλά τα κεφάλια!!! Οι κουκουλοφόροι της κατοχικής κυβέρνησης έχουν αρχίσει το πλιάτσικο στην ιερή μας γή. Μα τούτη η γή είναι δική μας και δεν την εγκαταλείπουμε βορά στα όρνια του διεθνούς Σιωνισμού. Στην γή μας είναι κρυμμένα τα ιστορικά αρχεία της ανθρωπότητας και της υπάρξεως του κόσμου. Ο αέρας μεταφέρει την μουσική του Ορφέα στα βουλωμένα αυτιά των βαρβάρων που δολοφονούν τον Ελληνισμό για να επικρατήσουν οι δοξασίες των περιούσιων.

Ήταν 06η Απριλίου 1980, ημέρα της Λαμπρής, όταν ψήναμε στην αυλή του σπιτιού μας το αρνί. Ο πατέρας του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, μέγας γνώστης της πολιτικής, στην συζήτησή μας γιά το μέλλον της χώρας, μου είπε: «Οδυσσέα, θα έρθει καιρός που την Ελλάδα θα την διοικούν τα μπάσταρδα και οι πούστηδες και εάν δείς ότι η έκκληση των ηθών δεν χαλιναγωγείται, να περιμένεις πόλεμο». Ακριβώς το σήμερα. Και αυτά, πρίν σαραντατέσσερα χρόνια. «Πατέρα, πόσο θα ήθελα να είχες άδικο»!!!

Τίθεται πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης. Αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Έθνους. «Είναι έργο των σοφών να προβλέψουν τη συμφορά πριν έρθει. Είναι έργο των γενναίων να αντιμετωπίσουν τη συμφορά όταν έρθει». Πιττακός ο Μυτιληναίος

Είθε η Έλευση του Φωτός να οδηγήσει το Έθνος να παρακάμψει τις δύσκολες ατραπούς που χάραξαν οι επίορκοι ελληνόφωνοι «ταγοί»  του!!!

 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

 

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      Μιχαήλ Γιανναρόπουλος

210 3250220                   6944325056                       6906888418

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.