Αυγουστίνος Καντιώτης



ΘΑ ΦΥΓΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου) 2. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ & ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ, Ο ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ LONGHINΟΣ. Εγιναν πολλες ἀποπειρες δολοφονιας εναντιον του. Τελευταια μπηκε στην εντατικη 7 Σεπτεμβριου μετα απο τροχαιο. Οι ἀνθρωποι της ψευτοεκκλησιας της Ουκρανιας & του Βαρθολομαιου τον θελουν νεκρο

ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μεγας προδοτ της ΟρθοδοξίαςΟ Πατριάρχης Βαρθολομαιος φόρεσε τα κέρατα του διαβολου (το σκιτσο εἶναι του μητροπολίτου Φλωρινης π. Αυγουστινου Καντιώτου, υπάρχει στην «Χριστιανική Σπίθα», στο φυλ. 187, του 1956, για αλλον ὑποψήφιο πατριάρχη, τον Βενεδικτο, που ἔγινε τελικά πατριάρχης Ιεροσολύμων, ἀλλα ἐκεινος ἦταν ἀθώα περιστερά μπροστά στο Βαρθολομαιο, τον οποῖον ὁ π. Αυγουστῖνος θα του φορουσε μεγαλύτερα κέρατα ἢ μάλλον 150 κέρατα. Εκεῖνος, μετά ἀπό κάποια χρόνια, ὅταν ἔμαθε ὅτι ὑπάρχουν επισκέπτες μεσα στο ἐκκλησίασμα από τη Φλωρινα, ενθουσιασμένος φώναξε σε ὅλο το ἐκκλησίασμα: Από τη Φλώρινα!!! Και ἔπλεξε το ἐγκώμειο του Μητροπολίτου Φλωρίνης π.  Αυγουστίνου Καντιώτου.  Αυτό ἐκανε και ἕνας παλιός Πάπας, ὅταν εἶδε τον Νομάρχη Φλωρίνης, εἶπε: «Ὁ Φλωρίνης Αὐγουστῖνος εἶναι ὁ μεγαλύτερος ἅγιος, ἀλλά και ὁ φοβερότερος ἐχθρός μου». Τό φυλλο της Σπίθας, με το σκίτσο θα το δημοσιεύσουμε στην ἐπόμενη ἀνάρτηση.

Ὁ Βαρθολομαιος, ὁ προδότης της Ὀρθοδοξίας και τῆς Ἑλλάδος, μετα απο την αιματοχυσία της Κανονικῆς Ορθόδοξης Ἐκκλησίας στην Ουκρανία, που την ἔθεσαν ἐκτός νόμου, τώρα παει με ιδικό στρατο να αιματοκυλίσει και το Ἅγιο Ὄρος, το Περιβόλι τῆς Παναγιας, γιατί; Για να εγκαταστήσουν σε Τόπο Ἅγιο οι σκοτεινες δυνάμεις τον μεσσια-Αντιχριστο, που βιαζονται να τον φερουν οι Εβραιοσιωνισταί, με την γενοκτονία της Παλαιστινης, με τους νομους της ανωμαλίας και της διαφθορᾶς, που τους περνοῦν ἀκόμα και στους μικρους μαθητας των σχολείων μας, με την οικονομική κρίση, με την αντικατασταση του Ελληνικου λαοῦ με εκατομύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστων! Θελει να κάνει τους Ορθοδόξους Ἑλληνες αιρετικούς, με τον κοινο εορτασμό του Πάσχα και τις συνέπειες του!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ; ΙΧΘΥΟΣ ΑΦΩΝΟΤΕΡΟΙ!!!  ἐξασφαλίζουν τὴν νομὴν τῆς ἐξουσίας….: Διαβαστε ἐδω:
https://orthodoxostypos.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cee%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9/

50751374unled13

Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ, ΕΧΕΙ ΑΓΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Longhin που πολλές φορες ἀποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν, ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Ποιος ειναι ο Επίσκοπος Λογγίνος:

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=108011

 Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΟΓΓΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!

http://orthopraxiaa.blogspot.gr/2017/03/blog-post_9.html

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Θεέ μου, σε ευχαριστώ που ο Επίσκοπος Λόνγκιν που είναι μαζί μας!
Χριστός Ανέστη!!! Είσαι μάρτυρας! Με τέτοια κακά που του γίνονται, δείχνει πόσο διαταράσσει τους εχθρους της αληθινής πίστεως!!!!
Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έστειλε αυτόν τον Άγιο Πατέρα LONGHIN, που ζεσταίνει τις ψυχές μας και αγωνίζεται για τον Χριστό, για την Εκκλησία του Χριστού. Αμήν
Δόξα τω Θεώ που είσαι πάλι κοντά μας, είσαι ο αγαπημένος μας ποιμένας, ο Θεός να σου δίνει δύναμη και χρόνια πολλά.
Παναγία, Παναγία Μητέρα, Μητέρα του αγαπημένου μας Ιησού Χριστού, σε παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, προσευχήσου στον Γιο σου, τον Θεό μας, και πρόσεχε τον πατέρα Λόνγκιν, όλους τους αδελφούς, τις μοναχές, τα παιδιά, όλους στο μοναστήρι και όλη την χώρα. Μόνο εσύ, αγαπητή μητέρα, μπορείς να τα αλλάξεις όλα προς το καλό, που ήμασταν πολύ άσχημα, και ακόμα κοιμόμαστε, ακόμα και σήμερα, ναι αυτή η προσευχή μας είναι μικρή και φαρδιά, βοήθησε τη νέα μητέρα και όλο τον κόσμο να υψώστε τις ψυχές μας στον Χριστό που είναι η αλήθεια, η οδός και η ζωή.
   *.  *. *
Σας ευχαριστούμε που μας ενθαρρύνετε πάντα, και μας δίνετε ισχυρή ελπίδα στον Χριστό Είθε ο Θεός να σας ευλογεί για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Ἀγαπημένε πατέρα, να σου δίνει δύναμη, εύχομαι ταχεία ανάρρωση, η Μητέρα του Κυρίου είναι με την αγιότητά σου.
*.  *. *
Ο Θεός να προσέχει εμάς τους αμαρτωλούς…
Αν δεν μετανοήσουμε, δεν θα σωθούμε!!! Μετανοήστε και πιστέψτε στο Ιερό Ευαγγέλιο!!!
Παναγιώτατε μας ️️Δόξα σοι ο Κύριος, τι δοκιμασίες!!!!
*.  *. *
Δόξα στον Κύριο τον Θεό μας. Είθε ο Θεός να σας δώσει υγεία και πνευματική δύναμη για να μπορέσετε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες, Κύριε μας. Μου λείπει η εκκλησία σου.
 *.  *. *
Αγαπητέ πατέρα και αγαπητέ του λαού, πες καλά λόγια και προσευχήσου για εμάς τους αμαρτωλούς, γιατί προσεύχομαι και για σένα
Ο Θεός σας αγαπάει, όπως κι εμείς.. Χαιρόμαστε που είστε ανάμεσά μας και σας ακούμε με μεγάλη αγάπη. Καλή υγεία!
Σ ‘αγαπώ πατέρα, ο Θεός να σε έχει πολύ, πολύ υγεία. Είθε η Μητέρα του Θεού να σας προστατεύει, να σας περιβάλλει με το Φως του Σωτήρος Ιησού. Ο Θεός να μας βοηθήσει.
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, για τις προσευχές της Υπεραγίας Μητέρας Σου και όλων των Αγίων, ελέησον τον Σεβασμιώτατο Πατέρα Λόνγκιν και όλους ως Χριστιανούς
Ο Θεός να βοηθήσει τον αγαπητό μας πατέρα Loghin!!! Κανείς δεν έχει δύναμη ενάντια στον Θεό, και χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να υπάρχουμε!!!
Δόξα στον Θεό μας και Δόξα στον Βασιλιά μας!
Ευχαριστούμε τον Κύριο Ιησού Χριστό για το Δώρο να ακούσουμε τη φωνή του αγαπητού ποιμένα. Η Παναγία Προστατεύει τον Μητροπολίτη Λόγκιν..
Δόξα τω Θεώ για όλα. Χαιρόμαστε που σας έχουμε ανάμεσά μας ως γονέα. Καημένος γονιός
Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, Παρηγορήτε της ψυχής μας, εμείς οι αμαρτωλοί δούλοι Σου, σε παρακαλούμε να μας φωτίσεις, γιατί τώρα αλληλοσκοτωνόμαστε, γιατί δεν ξέρουμε τι κάνουμε, ενισχύσε την απέραντη αγάπη Σου μεταξύ μας. για να σε βρούμε τον Αληθινό και Παντοδύναμο Θεό. Αγαπημένη μας IPS Longhin, είθε η Υπεραγία Τριάδα να σας ενδυναμώσει σε ό,τι κάνετε για τη σωτηρία του ποιμνίου του Χριστού.
Αμήν! Φιλάω το χέρι πατέρα! Δεν ξέραμε τίποτα για εσάς από το ατύχημα! Χαίρομαι όμως που ο Καλός Θεός και η Θεοτόκος ήταν μαζί σας και αυτή τη φορά όπως κάθε φορά! Να ζήσετε και να είστε υγιείς αγαπητέ μας Πατέρα! Ο Θεός βοηθός!
Ευχαριστώ τον Καλό Θεό και τη Μητέρα του Θεού για τη φροντίδα αυτής της δοκιμασμένης και εκλεκτής Ψυχής… Με αυτό δοξάζεται ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός…
Σε ευχαριστώ, αγαπητέ μας Επίσκοπε Longhin, για τις ιερές προσευχές σου, για την ακλόνητη πίστη σου, για την αγάπη σου για τα ορφανά, τις χήρες και τους αναξιοπαθούντες, για τον άγιο Λόγο που κουβαλάς. Ο Θεός να σε ενδυναμώνει, να σε προστατεύει από όλους τους κινδύνους…
Χριστός Ανέστη! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΛΟΓΓΙΝΟ. ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ. ΚΥΡΙΕ ΛΟΝΓΓΙΝ, ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ, Η ΘΕΟΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….
Κρατήστε τις παλιές σας Βίβλους, θα τις χρειαστούμε! Αλλά περισσότερο, ας εφαρμόσουμε αυτά που μας διδάσκει ο Ιησούς!

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.