Αυγουστίνος Καντιώτης



ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ. ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ; Μηνυμα ἀπο την Αυστραλια: «Με αγγλικανους, παπικους & Ουνιτες τελειωσαν οι οικουμενιστικες φιεστες στην αρχιεπισκοπη (Φαναριου) Αυστραλιας. Η «καρδια» του οικουμενισμου χτυπησε δυνατα στην Μελβουρνη…»

ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ

& ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

Ἦρθαν στα χέρια μας πλῆθος φωτογραφιῶν, ἀπό την ἐπίσκεψη του πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αὐστραλία. Σε ὅλες περιτριγυρίζεται και τιμᾶται ἀπό αιρετικούς. Ὁ Ὀρθόδοξος Ἑλληνικός λαός τῆς Αὐστραλίας δεν βγῆκε, να τον τιμήση, γιατί βλέπει τον ἄσχημο ρόλο του στην Ἐκκλησία.
Τό παρακάτω μήνυμα και το φωτογραφικό υλικό, μᾶς ἦρθε ἀπό την Αὐστραλία:

Στην Αυστραλια το ακροατηριο του Βαρθολομαιου.

Δεῖτε την φωτογραφία, ἐπάνω ἀριστερα, μια παπαδίνα ἢ δεσποτίνα, μέσα στον ὀρθόδοξο ναό!!! Ἀναγνωρίζεται ἀπό το κολάρο στο λαιμό της. Γι᾽ αυτούς δουλευει ὁ πατριάρχης. Προσπαθεῖ να μᾶς ἑνωση με την σαπίλα και την βρωμιά τῶν αιρέσων.

«Μέ ἀγγλικανους, παπικούς και Ουνίτες τέλειωσαν οι οικουμενιστικές φιέστες στην αρχιεπισκοπή (Φαναρίου) Αυστραλίας.
Η «καρδιά» του οικουμενισμού χτύπησε δυνατά στην Μελβούρνη….
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, σε Θεία Λειτουργία με προεξάρχοντα τον Πατριάρχη των σχισματικων, ἀχειροτόνητων & ὅλων τῶν αιρετικῶν Βαρθολομαίο έλαβε χώρα στο στάδιο Margaret Court Arena, στο Melbourne Park όπου μαζί του ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος, οι Μητροπολίτες Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος και Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, Μητροπολίτες Δέρβης Ιεζεκιήλ, Σεβαστείας Σεραφείμ και Νέας Ζηλανδίας Μύρων, και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.
Στην ιστορική αυτή για τον Οικουμενισμό της Αυστραλίας περίσταση, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο αιρετικός παπικός Αρχιεπίσκοπος Μελβούρνης Peter Comensoli, ο αιρετικός Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος Μελβούρνης Philip Freier, ο αιρετικός Ουνίτης Επίσκοπος Mykola Bychok ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρος Βενιζέλος, ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου Αντώνιος Σαμμούτης, οι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος στη Μελβούρνη Εμμανουήλ Κακαβελάκης και στην Αδελαΐδα Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ομοσπονδιακή Βουλευτής, Μαρία Βαμβακινού, και η Πολιτειακή Βουλευτής Βικτώριας Κατερίνα Θεοφάνους».

Πλήν τῶν αἰρετικῶν, που τίμησαν με την παρουσία τους τον πατριαρχη Βαρθολομαῖο στην Αυστραλία ἡ μόνη φωτογραφία με κόσμο εἶναι ἡ παρακάτω. Την μεγενθύναμε και προσέξαμε κάτι. Παρατηρήστε το και ἐσεῖς. Εἶναι ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ που συνοδεύονται ἀπό τους καθηγητάς τους. 462442123_1069162761876894_2943239449931570760_n

Τά Ἑλληνικά σχολεῖα στην Αυστραλίας ἀνήκουν στην κοινότητα και ἐκείνη ἔχει ἄμεση ἐξάρτηση ἀπό το Μητροπολίτη, ἐπομένως εἶναι εὐκολο νά συγκεντρωθοῦν. Ἄν δεν ἦταν τα σχολεια & οἱ σύλλογοι, οἱ μόνοι που θά τον ὑποδέχονταν θά ἦταν μασόνοι, παπικοί καί προτεστάντες. Οἱ περισσότερες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ἦταν με καρδινάλιους, μέ ουνῖτες και προτεστάντες. Οἱ μασόνοι δεν πηγαν με τις ποδιές τους, στις ἐκδηλώσεις, για να τους σταμπάρουμε και να τους παρουσιάσουμε, ἀλλά μᾶς το εἶπε κάποιος φιλος του πατριάρχη,  ὅτι οι περισσότεροι φίλοι του εἶναι μασόνοι.

 Τελίκα ποιόν ἐκπροσωποι ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος, ἀφου οἱ Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες τον θεωροῦν ἐπικίνδυνο για την πατρίδα και την Ὀρθοδοξία; Μόνο τους περισσότερους δεσποτάδες ἔχει με το μέρος του, γιατί δεν εφαρμόζεται ὁ Ὀρθόδοξος τρόπος ἐκλογης ἐπισκόπων & δέν μπαινουν οἱ περισσότεροι ἀπό την θύρα της Ἐκκλησίας, ἀλλα «ἀλλαχόθεν», που λέει ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Δεν φτάνει τον Βαρθολομαιο, που εἶναι πατριαρχης, θέλει νά εἶναι και «ὁ πρωτος». Νά εἶναι κάτι σαν τον Πάπα. Να εἶναι πάνω ἀπό τους ἄλλους ὀρθοδόξους Πατριάρχες, γι᾽αὐτό μαλώνει με τα ἄλλα ὀρθόδοξα πατριαρχεῖα. Πιθανόν να θέλει να εἶναι πάνω ἀπό τον Χριστό!!!

Τον χρησιμοποιοῦν καλά οἱ σκοτεινές δυνάμεις και τον βάζουν να κάνει αὐτά που δεν μποροῦν να κάνουν ἐκείνοι, για να μᾶς αλλαξει τα Πασχάλια, ἐνω ὁ Ἑλληνικός λαος, δεν του ἔχει καμμία ἐμπιστοσύνη.

Εἶπε, νά μεινουν στην Κιβωτο της Ὀρθοδόξου πίστεως,
αὐτός που μᾶς ἐνώνει με τις αιρέσεις!
Ἀλλα κιβωτό τῆς ὀρθοδοξου πίστεως ἐννοει να μεινουν πιστοι κοντά του
https://greek.vema.com.au «Παραμείνατε έως εσχάτης υμών αναπνοής εντός της Αγίας Κιβωτού της Ορθοδόξου Πίστεως και εις τα όσα παρελάβατε εκ των πατέρων ημών». Με την πατρική αυτή παρότρυνση επισφράγισε η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τη βαρυσήμαντη ομιλία την οποία εκφώνησε κατά το επίσημο Δείπνο, που παρετέθη προς τιμήν Του στη Μελβούρνη, υπό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.