Αυγουστίνος Καντιώτης



O ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

date Μαρ 10th, 2013 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

O ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

χριστος γιαχωβάδων.

Αυτός είναι ο χριστός των γιαχωβάδων. Μόνο άνθρωπος, νεοεποχίτης και σε πάσσαλο

ΟΙ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Μοιράζουν προσκλήσεις και πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Σημειώνουν τις διευθύνσεις των χριστιανών που τους δέχονται. Έχουν βιβλία  και καταγράφουν τις διευθύνσεις τους.

Προσοχή είναι επικίνδυνοι και αυτοί και τ’ αφεντηκά τους.
Να μην τους δεχόμεθα στα σπίτια μας.
Να μην ανοίγουμε συζήτηση μαζί τους, γιατι θα γίνουν κολτσίδες και εύκολα δεν θα μπορούμε να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.

Ας έχουν υπόψη τους οι χριστιανοί ότι οι γιαχωβάδες έχουν βιβλία και καταγράφουν τον χρόνο που θα συνομιλήσουν μαζί τους. Κάθε σκαπανέας (βαθμός του γιαχωβά ή της γιαχωβούς), είναι υποχρεωμένος να κάνει πολλές ώρες την εβδομάδα για να πληρώνεται.
Χρόνια τώρα δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια των ορθοδόξων χριστιανών της Ελλάδος. Και μόνο το όνομά των γιαχωβάδων προκαλεί αλλεργία στους περισσότερους Έλληνες. Ξέρουν ποιοι είναι και ποιοι κρύβονται από πίσω τους. Γι’ αυτό  λίγους αφελείς, αγραμμάτους και τεμπέληδες πιάνουν στα δίχτυα τους.
Η οργάνωσή τους, που τα κεντρικά γραφεία είναι στο Μπρούκλιν της Αμερικής έπνεε τα λoίσθια στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος και είχε σχεδόν εξαφανισθεί. ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Οταν ήρθαν οι Αλβανοί στην Ελλάδα πεινασμένοι και ελεεινoί βρήκαν ευκαιρία για να τους ψαρέψουν. Κάποιους τους έδωσαν ένα ξεροκόμματο και έβαλαν πόδι στην Αλβανία. Κάποιοι άλλοι είναι θύματα της άγνοιας. Τους μίλησαν για  χριστό οι γιαχωβάδες και δεν γνώριζαν, ότι δεν πιστεύουν στο Χριστό οι λοποδύτες.
Τώρα που ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική δυσκολία ξαναξαπλώνουν τα δίχτυα τους και πάλι. Αμολάνε τους λύκους στο κοπάδι. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και οι γιαχωβάδες στην οικονομική κρίση.
Ας είμεθα επιφυλακή. Να ενημερώνουμε τους γείτονες και να κάνουμε ότι μπορούμε για να περιορίσουμε την δράση τους.
  Την Ελλάδα την έκαναν ξέφραγο αμπέλι οι προδότες πολιτικοί, αλλά υπάρχουν Έλληνες και θα την προστατεύσουν. Το αίμα των παιδιών της που θυσιάστηκε γι’ αυτή, δεν θα πάει χαμένο.

Δημιουργούν την κρίση οι Εβραιομασόνοι στους λαούς και αμολούν τους λύκους στο κοπάδι

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά »έφαγαν τα μούτρα τους» στην Θεσσαλονίκη !!! – *Ἀπέτυχε προσηλυτιστική προσπάθεια Χιλιαστῶν* Ὑπό τοῦ Ὀρθοδόξου Κέντρου Πατερικῶν Μελετῶν «Ὁ Ἅγιος Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός» τῆς Πιερίας ἐξεδόθη ἡ ἀκόλουθος ἀνακ…

Διαβάστε και την ιστοσελίδα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ –       Συχνά – πυκνά γινόμαστε δέκτες της αγωνίας πολλών πιστών για την αντιμετώπιση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Μας ζητάνε να τους βοηθήσουμε είτε σε διάλογο

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.