Αυγουστίνος Καντιώτης



Το Δημοτικο Συμβουλιο Δημου Κορινθιων ειπε οχι για τις «εμφυλες ταυτοτητες» 2) ψηφισμα διαμαρτυριας προς καθε αρμοδιο 3) ΣΟΚ!!!! ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

date Μαρ 7th, 2017 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Δημοτικο Συμβουλιο Δημου Κορινθιων ειπε οχι για τις «εμφυλες ταυτοτητες»

Το θέμα που κυριάρχησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, ήταν οι έμφυλες ταυτότητες. Όλες οι παρατάξεις πλην του κ. Ψηλογιαννόπουλου, ζήτησαν από το Υπουργείο Παιδείας να καταργήσει την εγκύκλιο, κατά το σκέλος που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες, διότι δημιουργεί προβλήματα στην εκπαίδευση, στην κοινωνία, στην οικογένεια και στο σχολείο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συμμετάσχει ως πρωτεργάτης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στις 11:00 π.μ στο Δημοτικό θέατρο μαζί με συλλόγους, για να παρουσιαστούν απόψεις και να αναλυθούν τα τεκταινόμενα όπως τα προβλέπει η εγκύκλιος.
http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/12829-video

Αιτημα φορεων – Ενημερωση προς το Δημο Κορινθιων και ψηφισμα διαμαρτυριας προς καθε αρμοδιο για τις «εμφυλες ταυτοτητες»

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Ν. Κορινθίας παρευρέθηκαν στις 1/3/2017 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου, στο μέγαρο του Δημαρχείου Κορίνθου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με θέμα την Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα (υπ.αρ.πρωτ. Φ20.1/220482/Δ2/ της 23-12-2016 «εξαιρετικά επείγουσα»).
Ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και οι λοιποί εισηγητές, ανέλυσαν με γνώση και ήθος το θέμα της εισαγωγής των έμφυλων ταυτοτήτων στα Γυμνάσια και εναντιώθηκαν πλειοψηφικά στη διεξαγωγή της. Κατόπιν πρότασης του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Χασικίδη, δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας κ. Νεκτάριο Μετζάκη και στη Γραμματέα κ. Κωνσταντίνα Τόγια, οι οποίοι ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο για το περιεχόμενο της Εγκυκλίου και ανέπτυξαν τις θέσεις της ΠΕΘ Ν. Κορινθίας καθώς και τις προσωπικές τους θέσεις. Τεκμηριωμένα ανέλυσαν τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια δράση σε μαθητές της προεφηβείας και εφηβείας, επικαλούμενοι παιδαγωγικούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς, ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ενώ τόνισαν το δικαίωμα των γονέων να αποφασίζουν για την ψυχοσεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους
Την συνέχεια εδῶ:
http://aktines.blogspot.gr/2017/03/blog-post_24.html#more

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Ὁ Μητροπολίττης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἔλεγε:
«Θὰ ρθῆ καιρός ποὺ θὰ τρελαθῃ ὁ κόσμος καὶ ὅταν βλέπουν φυσιολογικὸ καὶ μυαλωμένο ἄνθρωπο θὰ τὸν θεωροῦν παράφρονα καὶ θα λένε: Πάει, τρελλάθηκε αὐτός»!!!

  • Γι᾽᾽αὐτὸ δουλεύουν τὰ ὄργανα τῆς κολάσεως, γι᾽ αὐτὸ δουλεύουν οἱ λέσχες καὶ οἱ μασονικὲς στωες, αὐτὸ τὸ σατανικὸ σχέδιο προωθη το ὑπουργεῖο παιδείας!!! Θέλουν νὰ διαλύσουν κάθε ἴχνος ἡθικῆς, ἀπὸ τὴν παιδικὴ ἡλικία

ΣΟΚ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!

Θαυμάστε! Το Υπουργείο Παιδείας μετά τη θεματική εβδομάδα, στέλνει τώρα διαβιβαστικό σε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και σε όλα τα σχολεία της Αττικής πρόσκληση σε συνέδριο του πολύχρωμου σχολείου. Για όσους δεν γνωρίζουν το πολύχρωμο σχολείο είναι ομάδα ατόμων που στηρίζουν με κάθε τρόπο τους LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender) με διάφορες εκδηλώσεις όπως αυτή της παρέλασης ομοφυλοφίλων (περηφάνιας). Δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2009 με αρχική ονομασία «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση».
Στη συνέχεια μετενομάστηκε σε πολύχρωμο σχολείο, δημιουργώντας μία σύγχυση σε όσους δεν το ξέρουν.
Επισυνάπτω την πρόσκληση και το πρόγραμμα!!!
Προγραμμα Συνεδριου Πολυχρωμου Σχολειου 2017

ΕΞ – 32361 – 2017 – ΔΙΕΞΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανοικτή επιστολή τοῦ Γεωργίου Δέλμη,
προς τους διευθυντές των γυμνασίων – λυκείων.

Κύριοι διευθυντές,
Πριν λίγες ημέρες κατέθεσα την έγγραφη, ρητή άρνηση μου για τη συμμετοχή του παιδιού μου στη “θεματική εβδομάδα”, που ο υπουργός παιδείας αποφάσισε να διενεργηθεί στα σχολεία όλης της χώρας. Επειδή είμαι φύση και θέση κατά των αφορισμών, θέλω με την επιστολή μου αυτή να αιτιολογήσω τη στάση μου. Οι έγγραφη ένστασή μου, παρ’ ότι αναφέρεται στην τρίτη θεματική ενότητα με τίτλο “έμφυλες ταυτότητες” αφορά κατ’ ουσίαν και στις υπόλοιπες δύο ενότητες.

Ενότητα 1. “Διατροφή”

Ο υπουργός αποφασίζει να μιλήσει , δια μέσω των διδασκόντων για ζητήματα διατροφής σε μια ελληνική κοινωνία που βρίσκεται στα πρόθυρα της επισιτιστικής κρίσης, με οικογένειες, που στέλνουν στο σχολείο τα παιδιά τους νηστικά. Πριν μιλήσετε, πράξτε!
https://katanixis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_29.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.