Αυγουστίνος Καντιώτης



ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤA; 2.ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ! «ΔΙΑΛΕΞΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ!!! (Ισως απο το νηπιαγωγειο των Χανιων ν᾽ αρχισουν την κατηχηση οι αθεοι οικουμενισται της Κολυμπαριου συνοδου)

date Μαι 9th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ή ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤA;»

αθεϊα λύσαξε http://blogs.sch.gr/savvopnik

Η κα Μαντουβάλου έπιασε όλους τους ενόχους. Δεν χαρίστηκε ούτε στους συνεργάτες των αθέων, που είναι οι οικουμενισταί ἐπίσκοποι, αρχιεπίσκοποι και πατριάρχαι, που εἶναι οἱ  κυρίως υπεύθυνοι, για την Προδοσία τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ και την εξαπλωση της διαφθοράς και αθεϊας.  Ἡ κ. Μαντούβαλου μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Επιτρέψτε μου εδώ, στην Θεσσαλονίκη στον τόπο τοῦ Γρηγορίου τοῦ Παλαμᾶ, μία παρέκβαση και ομολογία προσωπικῆς αμφιβολίας, αν αυτό το άρθρο τοῦ Συντάγματος παραβιάζεται μόνο από τους άθεους και αριστεριστές ή και από τους φιλοοικουμενιστές και φιλοπαπικούς τόσο τῆς Μεγάλης όσο και τῆς εγχώριας Εκκλησίας και Ιεραρχίας. Και το λέω αυτό γιατί ο Κοσμᾶς ο Αιτωλός που οι εντολές Του προβάλλονται στη σημερινή Ημερίδα, και επαναλαμβάνονται από τον Παπουλάκο, με την αναφορά στα άθεα γράμματα που ο Ίδιος όμως τα συναρτοῦσε και με άλλη ρήσι Του: «Tον Πάπα να καταρᾶσθε, ότι αυτός είναι η αιτία!». (στο 1:35:05 τοῦ βίντεο)

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.