Αυγουστίνος Καντιώτης



«Συνδρομο ΞΑΦΝΙΚΟΥ θανατου ενηλικων; ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ»! 2) Ο επιδημιολογος Sucharit Bhakdi: «βλεπεις ανθρωπους να πεθαινουν παντου. Υπαρχουν πολλες παρενεργειες απο τα εμβολια… Προκειται για δολοφονια ανθρωπων & παιδιων….». «Σταματηστε να φορατε τις μασκες… Όλοι ξερουμε οτι το διοξειδιο του ανθρακα πρεπει να βγει απο τον οργανισμο μας γιατι ειναι βλαπτικο. Σε 2-3 λεπτα τα παιδια οταν αναπνεουν με μασκα κρατουν βλαπτικη ουσια μεσα τους. Ειναι ενας αργος θανατος 3) Γλωσσα απατεωνων

date Ιούν 21st, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Συνδρομο ΞΑΦΝΙΚΟΥ θανατου ενηλικων;

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ»!

Η Ολλανδή πολιτικός, Eva Vlaardingerbroek, συζητά την αύξηση του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων με τον Mark Steyn στο βρετανικό GBN News.
Η αύξηση των περιπτώσεων του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων προκαλεί σύγχυση στους γιατρούς, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.
«Δεν νομίζω ότι είναι ηλίθιοι, νομίζω ότι εμάς θεωρούν ηλίθιους…
https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%ce%ba%cf%89%ce%bd/

589345584235671765gogba

Δηλωσεις του Παγκοσμιου κυρους

του ιολογου Sucharit Bhakdi:

«Βλεπεις ανθρωπους να πεθαινουν παντου. Υπαρχουν πολλες παρενεργειες απο τα εμβολια… Προκειται για δολοφονια ανθρωπων & παιδιων. Πρεπει να το σταματησετε»… «Σταματηστε να φορατε τις μασκες. Βλαπτουν το ανοσοποιητικο συστημα σας. Όλοι ξερουμε οτι το διοξειδιο του ανθρακα πρεπει να βγει απο τον οργανισμο μας γιατι ειναι βλαπτικο. Σε 2-3 λεπτα τα παιδια οταν αναπνεουν με μασκα κρατουν βλαπτικη ουσια μεσα τους. Ειναι ενας αργος θανατος.….

Διαβάστε: https://attikanea.info/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD/

589345584235671765gogba

Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»!! -Η αναστολή των υγειονομικών και τα πρόστιμα στους άνω των 60 από τι έγιναν?

Προφανώς, οι χιλιάδες υγειονομικοί που είναι 10 μήνες σε αναστολή τους αρέσει να κάθονται. Επίσης, οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 που πλήρωσαν 100€ πρόστιμο για κάθε μήνα που δεν εμβολιάστηκαν δεν εξαναγκάστηκαν, έτσι;…

Διαβαστε: https://difernews.gr/m-themistokleous-den-itan-pote-to-emvi-anastoli-ton-ygeionomikon-kai-ta-prostima-stous-ano-ton-60-apo-ti-eginan/

589345584235671765gogba

Ήμουν νιός και γέρασα αλλά κανείς δεν θέλει να καταλάβει.
Δυστυχώς το διαδίκτυο κάνει καλό μόνο στους νουν έχοντας που γνωρίζουν να αποκρυπτογραφούν, να αναλύουν την πληροφορία. (Στ.  Σμυρλής)

_______

From: Αδαμαντία Σπαθάτου

 RAPID TEST ??????? κλπ.

Δέστε αποτελέσματα ίδιας εξέτασης ενός ανθρώπου με μισή ώρα διαφορά:

Θαυμάστε την αξιοπιστία των Ράπιντ Τεστ για πολλοστή φορά. Έχουμε τέτοια φαινόμενα που γεμίζουν την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Και όμως με αυτά τα τεστ σε κλείνουν μέσα , ανυποψίαστε πολίτη.

Αγαπητέ άγνωστε φίλε (και οι υπόλοιποι φιλοι εδώ), δυστυχώς ποντάρουν στην φοβερή άγνοια / αγραμματοσύνη του κοσμάκη, εάν κάνεις ένα απλό ερώτημα σε γνωστούς σου κλπ, τι καταλαβαίνουν όταν ακούν τη λέξη «ΚΡΟΥΣΜΑ», θα διαπιστώσεις φίλε μου ότι το 85 0/0 του κόσμου νομίζουν ότι σημαίνει «ήδη ασθενής» !!! Ενώ βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που το λένε και το ξαναλένε ότι απλά οι άνθρωποι αυτοί ( και εάν υποθέσουμε ότι οι αριθμοί που δίνουν είναι αληθείς, πράγμα πολύ απίθανο) , ειναι «θετικοί» στο «τεστ» της ΑΠΑΤΗΣ και ότι από αυτούς θα νοσήσουν πραγματικά ενα 0,04 0/0. Ήτοι σε 3000 «κρούσματα» θα νοσήσουν 12 άνθρωποι και από αυτούς το 98 0/0 θα γίνει καλά. Αυτά βέβαια δεν τα αναλύουν στον κόσμο διότι στην «παράλειψη» αυτη – εκτός από τα άλλα- στηρίζεται ή δημιουργία πανικού .

Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Οτι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών! Οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν για διατήρηση των αντισωμάτων σε χρόνο 6-8 μηνών, αλλά ακόμα και αυτό είναι υπεραισιόδοξο:

Οι Ρώσοι του Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια» διαβεβαιώνουν: «Στους τέσσερρις ή πέντε το πολύ τελειώνει η ανοσοποιητική δράση του εμβολίου Pfizer BioNTech»!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ!

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου AstraZeneca κατά της Covid και των θρόμβων αίματος.
Ο επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ, Μάρκο Καβαλέρι είπε στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ότι «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο», αν και δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε μια τέτοια αντίδραση.
Υποστήριξε ότι ο σύνδεσμος θα επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό τις επόμενες ώρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας .
Με εκτίμηση

Τ…. Σ…………… Οικονομολόγος

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.